Film och serienyheter!

Filmtrailers & Diverse / Nyheter / Permalink / 0
- Nu har det bekräftats att Jenna Dewan-Tatum ska vara med i serien Supergirl! Hon har fått en återkommande roll som Lucy Lane, som är lillasyster till Lois Lane a.k.a. Supergirl. Hon kommer att komma in i tredje avsnittet av serien och det ska bli kul att se hur detta kommer att bli!
 

- Skådespelaren Chris Pine har nu bekräftats i en roll som Steve Trevor i den uppkommande filmen Wonder Woman. Steve Trevor är i serietidningarna Wonder Womans mänskliga pojkvän. Mycket mer än så vet vi inte än för att allt som har med Wonder Woman att göra är riktigt hemligt och vi får vänta med spänning på dess 2017 premiär!

- Judo och MMA-utövaren Ronda Rousey har blivit en mästare i de kampsporter hon utövar och jag tycker hon är extremt cool, upptäckte henne första gången när jag såg Entourage filmen och har tyckt hon är sjukt cool sedan dess. Iallafall, hon kommer att spela sig själv i en film som är skapad baserad på hennes biografi-bok My fight/Your fight! Jag är sjukt peppad för det här och tycker verkligen det verkar intressant!

- Colin Farrell har nu blivit rollsatt i filmen Fantastic beasts and where to find them, som är en spinoff på de världspopulära Harry Potter filmerna. Colin kommer att spela en trollkarl vid namn Graves som träffar huvudrollen Newt Scamander i New York.Ska bli kul att se hur det här kommer att bli!
 

 

Till top