Semester!

Mitt liv / Permalink / 3
Hej allihop! Nu ska jag åka iväg på lite semester då jag har jobbat hela sommaren och i början av September kör min skola igång som vanligt igen så de kommande veckorna kommer vara rätt tomma här, jag ska till Grekland nu i en vecka sedan ska jag iväg och vara aktiv i skolan i två veckor så om de är dött här så vet ni varför!

Håll er kvar och ha tålamod så kommer jag köra igång igen i höst och då börjar alla grymma serier igen! Hihi ha det så fint så ses vi snart!
 

Teen Choice Awards 2015 - Röda Mattan

Galor & Event / 2015, Röda Mattan, TCA, Teen Choice Awards, priser / Permalink / 0
Igår var det Teen Choice Awards 2015, och jag tyckte det kunde vara kul att lägga upp lite bilder på vad stjärnorna hade på sig, så kolla in nedan! Vill ni se showen så gå in på länken häär- http://vodlocker.com/dt31phksoa1f
 

Film och serienyheter!

Filmtrailers & Diverse / Nyheter / Permalink / 0
- De jobbar nu på att göra ännu en Nightmare on elm street film! Ja det finns ju redan en hel del men Freddy Krueger har blivit en av skräckvärldens mest älskade skurkar och därför jobbar nu New Line och Warner Bros på ännu en film! Man blir dock besviken på att han som gjort Freddy känd, alltså skådesplearen Robert Englund, inte kommer att spela Freddy i den nya filmen utan vi får se vad som händer där och vem som får den rollen. 

- Glada nyheter för er Ghostbusters fans, Bill Murray kommer att dyka upp i den uppkommande rebooten av filmen! 

- När film/dokumentären Blackfish kom ut 2013, visade det Sea World i ett helt nytt ljus och jag själv kände verkligen stark för den här filmen, Sea World vågade inte komma ut med kommentarer eller på något sätt visa att filmen påverkade deras framgång, nu har det dock visat sig att Sea World har gått ner 85% i vinst sedan filmen släpptes! Och det tycker jag dem helt förtjänar!
 
- The CW planerar nu att göra en tvserie baserad på den klassiska Nicholas Sparks filmen The Notebook, den ska tydligen följa den romantiska resan mellan karaktärerna Noah och Allie i början av deras relation och de bygger sina liv i en värld med rasistisk politik, ekonomiska orättvisor och sociala regler efter andra världskriget mot slutet av 1940 talet! Vi kommer ju förstås inte få se Rachel McAdams och Ryan Gosling i dessa roller så ska bli spännande att se vilka de väljer, för de kommer nog bli ganska avgörande för hur de går för serien!
 
- Nu är det bekräftat att Constantine från tvserien Constantine ska komma och vara med i Arrow, serien lades ner ganska snabbt efter den blev presenterad då den fick dåliga omdömen och låga tvsiffror, men ändå så har det nu blivit sagt att han ska vara med i Arrow! "We are thrilled to have Matt Ryan reprise the role of John Constantine on an upcoming episode of Arrow. Matt is an incredibly talented actor and his portrayal of this beloved character was always something we admired. The introduction of magic and mysticism on the show this season has provided a truly organic opportunity for us to bring John Constantine to Arrow and the CW's DC universe. It will be a well-deserved tip of the hat to all the Constantine fans who were so incredibly supportive of that series.". Vi får se hur detta kommer bli, är inget stort fan av han som spelar Constantine, men det kan alltid bli intressant!
 
- Jana Kramer som ni kanske känner igen som Alex Dupré i One Tree HIll och hennes man väntar nu barn, hon bekrätade det genom en bild på instagram för ett litet tag sedan! Så grattis till de två!
Till top