Jared Padalecki & Jensen Ackles "Always keep fighting" välgörenhet!

Kändisar, Välgörenheter / Spn, supernatural / Permalink / 2
Hej allihop! Nu har något riktigt roligt och bra hänt, för ett tag sedan så satte Supernatural stjärnan Jared Padalecki igång en rörelse där han donerade pengar till välgörenheten To Write Love On Her Arms som han fick ihop genom att sälja tshirtar och tröjor!
 
Detta gick så bra för honom och både han och medspelaren Jensen Ackles blev rörda av deras fans stöd och bestämmde sig för att öppna ett gemensamt konto där man kan skänka pengar genom att köpa mer tröjor, tshirtar och telefonskal som de senare kommer skänka till flera olika välgörenheter som kan ha med allt från självmord, depression och missbruk att göra, allt för att göra världen till en bättre plats för oss alla!!
 
 
Är ni Supernatural fans så köp något eller skicka vidare ordet, jag köpte precis en T-shirt (den ni ser på bilden) och jag verkligen älskar trycket! Att de skrev "Moose and Squirrel say Always Keep Fighting" och har båda deras ansikten på, så fin, så rolig, älskar Supernatural familjen, stödj dem, stöd deras välgörenheter och hjälp mig och andra att göra världen till en underbar plats för oss alla!
#1 - - Kitten:

Finns inte ord för hur underbara SPN gänget är <3

Svar: Eller hur! Är så glad att man en gång i tiden hittade denna underbara serie med dessa underbara människor!!
Seriesmaniac

#2 - - Micaela:

SPN familjen är så underbar! Men vart är länken? :)

Svar: Oj! haha gå in på represent.com/jaredjensen
Seriesmaniac

Till top