#1 - - Sophia:

Hej! Jag såg att du hade skrivit om Chicago Fire säsong 2. Är det den enda serien du kollar på eller kollar du på flera samtidigt? I så fall vilka kollar du på? :)

Svar: Heej! Kul att du frågar hihi :D jag ÄLSKAR CHicago Fire, men det är långt ifrån den ända serien jag kollar på, jag tittar på totalt 33 serier som pågår! Jag kollar på allt från supernatural, chicago fire, criminal minds, dexter, game of thrones, chicago pd, defiance, walking dead, witches of easst end, mistresses , PLL, OCH ALLT jag lägger konstant till nya serier. http://seriesmaniac.blogg.se/category/-utmaningarlistor.html här har du ett gammalt inlägg så får du en idé på vad jag kollar på, men häng kvar på bloggen så kanske jag kan gö ett "detta kollar jag på" uppdaterat inlägg hih ! :D tack för du läser!
Johanna Mattila

#2 - - Sophia:

Men oj!!! Fattar inte hur du får tid på att kolla på alla 33!! Förresten hur hittar du alla serier?? För serier som t.ex. Chicago PD och Chicago Fire började sändas ganska nyligen här i Sverige eller hur? Så börjar du kolla på serierna när dom visas här i Sverige eller kollade du innan det på internet? :)

Svar: Hih jag vet, lite mycket tid spenderas med serier, men jag älskar det!! Jag kollar ju inte på alla samtidigt då vissa är sommarserier, höst ,vinter osvosv och ibland är de massa man hamnar efter med men jag försöker ;) jag kollar aldrig på svensk tv när de kommer till serierna, de hade jag aldrig orkat haha att följa tider så :) jag streamar serierna på watchseries.lt eller free-tv-video-online.me :)
Johanna Mattila

#3 - - Sophia:

Samma här! Kollar alltid online men det börjar alltid med att jag ser ett avsnitt på tv först. Det är så jag hittar nya serier! Du som är expert (haha) hur hittar du alla serier? Läser du om dom på internet eller så? För jag vill hitta nya serier att följa men vet inte riktigt hur jag ska hitta dom (if that makes sense)

Svar: hih experten här ;) nämen jag letar runt på internet och jag har väldigt bra koll på alla tvnätverk i usa, vilket betyder att jag alltid kollar vad dem släpper för serier på hösten och våren samt att jag läser sidor där de skriver om det nyaste som hände osv. De är ju vad jag gillar mest så är väldigt inne i den världen hih, men behöver du tips kan du alltid fråga mig! är det något speciellt du letar efter? :)) n speciell genre eller så?
Johanna Mattila

#4 - - sophia:

Jag är en newbie, har precis börjat kolla på serier haha! Det finns tre serier som jag tycker verkar intressanta. Hemlock Grove, Orange is the new black och The Strain. Har du sett någon av dom? Vet du om dom är bra? :)
Och kommer du ihåg hur du hittade Chicago Fire? (vilken hemsida den fanns på?, för den serien är väldigt bra så jag gissar att den hemsidan rekommenderar väldigt bra serier ;)
Jag försöker hitta en serie som House, där det bara handlar om en person. Serier som Chicago Fire, Grey's Anatomy etc handlar ju om flera karaktärer och jag tycker det blir lite jobbigt med alla storylines!

Svar: Jahaa hih välkommen in i serienördarnas värld, du kommer älska det haha! Serier är en stor del av mitt liv, så chicago fire hittade jag när jag kollade upp vilka serier som skulle komma ut den hösten på CBS, man kan även kolla på The CW eller ABC, NBC osv, de är tv nätverken i usa, kollar alltod på alla dem och ser vad som händer!
Nej har faktiskt inte hunnit se de serierna än, men hört att se är grymma! Jag rekomenderar Dexter, lite äcklig, men riktigt bra, handlar ju om en person, sen ÄLSKAR jag Criminal minds, den är en av de bästa, och den allra bästa ,som tillsammans med buffy har varit min favorit serie i typ 8 år, är Supernatural! de borde du utan tvekan kolla på hih :) Last ship är med väldigt bra
Johanna Mattila

#5 - - sophia:

haha jag är lite nervös för om jag hittar en serie som jag gillar så blir jag beroende! Jag har hört att Supernatural är jätte bra och Criminal Minds tycker jag är kul att kolla på sent på kvällarna ;) Dexter verkar som något jag skulle gilla! Det finns så mycket som jag vill kolla på så jag vet inte riktigt hur jag kommer få plats med allt!

Svar: haha ja man blir ju verkligen beroende av dem haha men de är bara kul tycker jag ;)
jaa supernatural, dexter och criminal minds är verkligen grymma, tycker du borde försöka se en av dem iallafall hihi :)
Johanna Mattila

Till top