Chicago Fire - 3x01, Always (Säsongspremiär) SPOILERS - Recension

Tv-serier / Permalink / 2
Igår såg jag den riktigt riktigt efterlängtade säsongspremiären av Chicago Fire säsong 3!!! Som ni flesta nog kommer ihåg så slutade ju säsong två med en riktig explosion (bokstavligen) och man fick vänta ända tills nu för att se vad som hände, och oj, vad som hände!
 
Nu är det spoilers här och vill ni inte ha det så rekomenderar jag er verkligen att sluta läsa, för denna spoilern vill ni  INTE veta! Trust me!
 
Jag satt och grät så mycket i detta avsnittet, jag visste att någon skulle dö eller något liknande, för hur tur kan de ha liksom, alla gick in i byggnaden när den exploderade. Så självklart hände det ofattbara, Shay, den fina tjejen som är bästa vän med Dawson och har den sötaste vänskapen med Severide, dog....Gud, jag kommer verkligen sakna hennes karaktär i serien och hennes och Severides gulliga sätt att vara med varandra, och jag tänker att hur dom än försöker göra så kommer de inte kunna hitta en bra ersättare för hennes närvaro! Hon var lite one of a kind och jag gillar inte den nya blonda tjejen, hon är inte alls lika bra.. fyy får ont av att tänka på Severide just nu och speciellt av att han kollade på den söta videon med dem två och grät.....USCH!
 
Det är just det jobbiga med sånna här bra serier haha, man fastnar för folk och man vet aldrig vad som kan hända för dem riskerar sina liv varje dag....
 
Fint att Casey och Dawson fortfarande är tillsammans, var rädd för att olyckan skulle separera dem, men inte det, fortfarande vill de gifta sig och det är underbart!
 
Så åh vad jag vill att nästa vecka ska komma snabbare!! Och Agents of shield är med tillbaka! Yeeey!
Till top