The walking dead - 5x03, Four walls and a roof - Recension

Tv-serier / Permalink / 1
Jag måste bara snabbt säga att ja, jag hoppade tyvärr över att recensera förra veckans avsnitt på alla serier, och det har med att göra att jag har många av dem kvar fortfarande då jag varit sjukt stressad över alla tentor jag haft, så försöker hoppa dem och gö de denna veckan igen, men the walking dead har jag ju självklart sett hiih.
 
Detta avsnittet var även det i klass med de andra, jag är verkligen glad att det har hållt uppe en riktigt bra fart i avsnitten och inget är så långdraget som det har varit i tidigare säsonger, jag var riktigt orolig att de här äckliga kannibalerna skulle vara med i hela säsongen, men som tur var inte! Där var de duktiga på att bara köra på och få vidare historien, grymt! Älskade när Rick kom in i kyrkan igen med pistolen och bara sköt, han är alltid så cool och man kan tycka vad man vill om hur han har varit ibland, men han är verkligen bäst av alla älskar Rick, Andrew Lincoln gör den karaktären så bra!
 
Sen var det såklart synd det med Bob, men tycker han dog med värdighet trots allt henskt, han fick ju lite hämd där när han sa till de äckliga att han var infekterad, då skrattade man nästan för man tycker att de förtjänade det! Men spklart är det synd om Sasha , kan inte va lätt att hitta kärlek i en värld som deras!
 
Nu var ju ägen slutet på avsnittet lite mysko, man fick ju se Daryl komma ut ur skogen och säga "kom ut" till någon som jag antar är Carol, fast det verkade inte så, för varför skulle de annars sluta så! kan de va någon de stött på tidigare kanske? kanske han som vidades i allra sista slutet på första avsnittet i säsongen! hmm, ska bli spännande att se. 
 
Yeey att Michonne äntligen har sitt svärd, hon är inte hon utan det riktigt haha, och lite synd att Maggie och Glenn pkte iväg, men hoppas verkligen man får en del av deras resa med! vad tyckte ni om avnsittet?
#1 - - Kitten:

Slutet gjorde ju så man blev mer "Ge mig nästa avsnitt nu!" men tror personligen mer på att det är Beth...hoppas Carol är med också men med tanke på Daryls blick när han blev frågad vart hon var så vände det sig lite i magen...

Älskade avsnittet, mycket som händer hela tiden vilket är nice då många serier brukar sega i starten efter ett par säsonger :)

Svar: Jaa det var som du sa Daryls blick som oroade lite, hade det varit Carol så fanns det ju ingen anledning att inte visa henne, hmm! Ja jag längtar till nästa veckas avsnitt! Tycker dem är grymma som har en så bra takt på allt nu, de är bra hela tiden :)
Johanna Mattila

Till top