Veckans tv-serier del 1 - v.44

Tv-serier / Permalink / 1
Chicago Fire - 3x06, Madmen and fools
Chicago Fire är ju lika bra som alltid, finns det någon serie man alltid kan lita på som kommer med nya grymma avsnitt varje vecka så är det dem, och det gör mig glad!! Nu är det ju rätt mycket fokus på att hon nya tjejen i ambulansen ska försöka komma in i serien, kan inte säga att jag gillar henne jättemycket än, hon känns inte så intressant som Shay alltid gjorde, Shay var lite kaxig och rolig och man gillade hennesmscener, men hon nya känns så vanlig och lite tråkig. Sen blev jag lite förvånad för Severide och hon tjejen i slutet i Vegas haha, undra vad som kommer hända där? Känna som hon kommer vara med mer, hmmm. Tycker fortfarande om Dawson och Herman med, de är så söta när han tränar henne, lite som en pappa och en dotter. Bra avsnitt, men nu får vi vänta två veckor, då nästa avsnitt kommer ut som ett crossover event med Chicago PD, Chicago Fire och Law & order:SVU!
 
Parenthood - 6x05, The scale of affection is fluid
Detta är ju då förra veckans avsnitt av Parenthood som jag äntligen tog tag i och såg! Jag måste bara säga först att jag stör mig på hur kontrollerande Jasmine är över Crosby, visst att han kanske inte gör de bästa besluten alltid men hon bestämmer ju över honom som ett barm. hmm, haha. Och sen tycker jag Max är så söt nu när han gillar Dylan, äntligen får man se mer sånt, får se vad för roligt som kommer hända där! Tyckte om Amber med han datorkillen, de va söta tillsammans så jag hoppas han kan stå ut med att hon är gravid! hoppas!. Åh, kan inte fatta att Parenthood snart är helt slut, vill ha fler säsonger, vill inte säga farvääl!
 
The originals - 2x04, Live and let die
Jag är riktigt trött på Klaus pappa nu haha, han och deras mamma dör ju aldrig, trodde verkligen att det äntligen skulle få ett stopp nu när Klaus satte den kniven i honom, men inte det nej, stackars klaus, han som faktiskt stoppade sig själv från att döda honom på grund av det som Cami sa! Och föresten, vem mer än jag hoppas fortfarande på dem två? okej jag har alltid hopp för han och Caroline men det komme ju inte hända så Cami får duga, man ser ju att han gillar henne, hon passar inte med Marcel. Stackars Elijah, hoppas han tar sig ur detta innan hans mamma gör något dumt och han byter kropp, han ska vara som han är, jag gillar honom! Och hur gulliga var inte Josh och hans nya dejt, hoppas de blir något, även om han är vampy och han andra är varulv!
 
The Flash - 1x04, Going Rouge 
Jag gillar The Flash, den är ändå bra, tyvärr gillar jag inte riktigt Iris och hennes pappa, men alla andra gillar jag hihi. Det var kul att se Felicity från Arrow med i avsnittet, hon och Barry var så himla fina tillsammans , önskar de två kunde bli ett par men nej, såklart är han kär Iris och som ni Arrow fanns vet så är ju Felicity kär i Arrow då. Inte för jag sett den serien men så långt vet jag, borde nog se den.. men har inte tid haha. Kul att se Wentworth Miller i avsnittet som skurken, gillar honom!
 
Supernatural - 10x04, Paper Moon
Detta avsnittet kändes som ett gammalt hederligt Supernatural säsong 2 avsnitt och jag gillade det och det var ett skönt bryt från allt annat som händer, de fick en liten paus från himmelen och allt. Tyckte även det var bra att det faktiskt pratade mycket med varandra, om alla problem och om det som har hänt och att Dean sa att Sam med har problem som han behöver hantera och bara för han var demon så är inte han ensam om att ha gjort massor av fel, så det var fint att se. Även kul när gamla karaktärer kommer tillbaka som det var i det här avsnittet, för ibland undrar man ju, vad som händer med vissa när de lämnar fallen! Love this show, always haha :)
Till top