Veckans tv-serier del 1 - v.44

Tv-serier / Permalink / 1
Chicago Fire - 3x06, Madmen and fools
Chicago Fire är ju lika bra som alltid, finns det någon serie man alltid kan lita på som kommer med nya grymma avsnitt varje vecka så är det dem, och det gör mig glad!! Nu är det ju rätt mycket fokus på att hon nya tjejen i ambulansen ska försöka komma in i serien, kan inte säga att jag gillar henne jättemycket än, hon känns inte så intressant som Shay alltid gjorde, Shay var lite kaxig och rolig och man gillade hennesmscener, men hon nya känns så vanlig och lite tråkig. Sen blev jag lite förvånad för Severide och hon tjejen i slutet i Vegas haha, undra vad som kommer hända där? Känna som hon kommer vara med mer, hmmm. Tycker fortfarande om Dawson och Herman med, de är så söta när han tränar henne, lite som en pappa och en dotter. Bra avsnitt, men nu får vi vänta två veckor, då nästa avsnitt kommer ut som ett crossover event med Chicago PD, Chicago Fire och Law & order:SVU!
 
Parenthood - 6x05, The scale of affection is fluid
Detta är ju då förra veckans avsnitt av Parenthood som jag äntligen tog tag i och såg! Jag måste bara säga först att jag stör mig på hur kontrollerande Jasmine är över Crosby, visst att han kanske inte gör de bästa besluten alltid men hon bestämmer ju över honom som ett barm. hmm, haha. Och sen tycker jag Max är så söt nu när han gillar Dylan, äntligen får man se mer sånt, får se vad för roligt som kommer hända där! Tyckte om Amber med han datorkillen, de va söta tillsammans så jag hoppas han kan stå ut med att hon är gravid! hoppas!. Åh, kan inte fatta att Parenthood snart är helt slut, vill ha fler säsonger, vill inte säga farvääl!
 
The originals - 2x04, Live and let die
Jag är riktigt trött på Klaus pappa nu haha, han och deras mamma dör ju aldrig, trodde verkligen att det äntligen skulle få ett stopp nu när Klaus satte den kniven i honom, men inte det nej, stackars klaus, han som faktiskt stoppade sig själv från att döda honom på grund av det som Cami sa! Och föresten, vem mer än jag hoppas fortfarande på dem två? okej jag har alltid hopp för han och Caroline men det komme ju inte hända så Cami får duga, man ser ju att han gillar henne, hon passar inte med Marcel. Stackars Elijah, hoppas han tar sig ur detta innan hans mamma gör något dumt och han byter kropp, han ska vara som han är, jag gillar honom! Och hur gulliga var inte Josh och hans nya dejt, hoppas de blir något, även om han är vampy och han andra är varulv!
 
The Flash - 1x04, Going Rouge 
Jag gillar The Flash, den är ändå bra, tyvärr gillar jag inte riktigt Iris och hennes pappa, men alla andra gillar jag hihi. Det var kul att se Felicity från Arrow med i avsnittet, hon och Barry var så himla fina tillsammans , önskar de två kunde bli ett par men nej, såklart är han kär Iris och som ni Arrow fanns vet så är ju Felicity kär i Arrow då. Inte för jag sett den serien men så långt vet jag, borde nog se den.. men har inte tid haha. Kul att se Wentworth Miller i avsnittet som skurken, gillar honom!
 
Supernatural - 10x04, Paper Moon
Detta avsnittet kändes som ett gammalt hederligt Supernatural säsong 2 avsnitt och jag gillade det och det var ett skönt bryt från allt annat som händer, de fick en liten paus från himmelen och allt. Tyckte även det var bra att det faktiskt pratade mycket med varandra, om alla problem och om det som har hänt och att Dean sa att Sam med har problem som han behöver hantera och bara för han var demon så är inte han ensam om att ha gjort massor av fel, så det var fint att se. Även kul när gamla karaktärer kommer tillbaka som det var i det här avsnittet, för ibland undrar man ju, vad som händer med vissa när de lämnar fallen! Love this show, always haha :)

The walking dead - 5x03, Four walls and a roof - Recension

Tv-serier / Permalink / 1
Jag måste bara snabbt säga att ja, jag hoppade tyvärr över att recensera förra veckans avsnitt på alla serier, och det har med att göra att jag har många av dem kvar fortfarande då jag varit sjukt stressad över alla tentor jag haft, så försöker hoppa dem och gö de denna veckan igen, men the walking dead har jag ju självklart sett hiih.
 
Detta avsnittet var även det i klass med de andra, jag är verkligen glad att det har hållt uppe en riktigt bra fart i avsnitten och inget är så långdraget som det har varit i tidigare säsonger, jag var riktigt orolig att de här äckliga kannibalerna skulle vara med i hela säsongen, men som tur var inte! Där var de duktiga på att bara köra på och få vidare historien, grymt! Älskade när Rick kom in i kyrkan igen med pistolen och bara sköt, han är alltid så cool och man kan tycka vad man vill om hur han har varit ibland, men han är verkligen bäst av alla älskar Rick, Andrew Lincoln gör den karaktären så bra!
 
Sen var det såklart synd det med Bob, men tycker han dog med värdighet trots allt henskt, han fick ju lite hämd där när han sa till de äckliga att han var infekterad, då skrattade man nästan för man tycker att de förtjänade det! Men spklart är det synd om Sasha , kan inte va lätt att hitta kärlek i en värld som deras!
 
Nu var ju ägen slutet på avsnittet lite mysko, man fick ju se Daryl komma ut ur skogen och säga "kom ut" till någon som jag antar är Carol, fast det verkade inte så, för varför skulle de annars sluta så! kan de va någon de stött på tidigare kanske? kanske han som vidades i allra sista slutet på första avsnittet i säsongen! hmm, ska bli spännande att se. 
 
Yeey att Michonne äntligen har sitt svärd, hon är inte hon utan det riktigt haha, och lite synd att Maggie och Glenn pkte iväg, men hoppas verkligen man får en del av deras resa med! vad tyckte ni om avnsittet?

Fury (2014) - Recension

Filmrecensioner / Permalink / 0
Idag var jag med familjen och kollade på bio, är det något vi alla har gemensamt så är det att vi gillar bra action/krigsfilmer, och då bestämde vi oss för att se Fury. Det första som lockade mig till filmen var det grymma skådespelarvalet, i huvudrollerna ser vi, Brad pitt, Shia Labeouf, Logan Lerman, Michael Pêna och Jon Bernthal, så ni ser ju att bara det gjorde att vi ville se den, sen handlar filmen om slutet av andra världskriget, då en pansarvagn styrd av 5 män åker genom tyskland och försöker få ner nazisterna. Så handlingen var intressant.
 
Brutal, Sorglig, Ärlig och Stark är ord jag skulle använda för att beskriva den här filmen! Det var en av de bästa krigsfilmerna jag någonsin sett iallafall, jag vet att folk har sagt att de tycker att den är för brutal och lite svår att se då vissa scener har riktigt starka bilder, men det är en av de sakerna som jag anser gör filmen så himla bra. Man får se den riktigt brutala och hemska sidan som faktiskt fanns på andra världskriget, sånt som hände och det var just det som gjorde den så ärlig, riktigt bra!
 
Det var inte heller en film där man visste vad som skulle hända och man blev intresserad för hur det skulle gå för alla involverade. Man satt och fick tårar i ögonen och man fick nästan lite ont i magen ibland då man kände karaktärernas smärta och känslor så himla bra då skådespelarna verkligen gjorde några av deras bästa skådespel någonsin, Brad Pitt visade riktigt bra känslor och han var väldigt mångsidig och passade rent av perfekt i hans roll, Shia Labeouf är ju även han vanligtvis riktigt bra men denna filmen visade han en stark roll som gav mig rysningar nästan, så fint. Och sist vill jag även nämna Logan Lerman, han var helt fantastisk i rollen som en oerfaren kille som sattes i en fruktansvärt jobbig situation mitt i kriget... Fantastiskt.
 
Så ja, som ni ser så var jag ett stort fan av filmen, riktigt bra gjord och det är en sådan jag kan tänka mig ha i dvd hyllan sen såfort den kommer ut. Grymt jobb! Se den!
 
 
Till top