Studentfesten (2013) - Recension

Filmrecensioner / Permalink / 0
För ett par veckor sedan så såg jag den svenska komedin Studentfesten med min familj! Jag är inget fan av svenska filmer egentligen, men när det kommer till svenska komedier kan jag verkligen tycka om dem, för är det något sverige är bra på så är det komedi, haha!
 
Iallafall, vi såg den här och den handlar om några killkompisar som åker runt och crashar folks studentfester utan att vara inbjudna, de hamnar i mycket trubbel och mycket händer på vägen!
 
Filmen var faktiskt riktigt rolig och både jag och min familj satt och skrattade väldigt mycket, haha, jag tyckte den hade lagom mycket humor som var både väldigt överdriven och sådär sarkastiska små skämt som jag gillar väldigt mycket, så det fanns väldigt mycket att tycka var roligt! Filmen hamnar i en kategori som man kan se både som äldre och yngre då pappa tyckte det var minst lika roligt som min lillebror och jag! Bra skådespelar val, kanske inte gillade killen som var "huvudrollen" så mycket, men hans vänner var riktigt rolig. så det gjorde inte så mycket.
 
Så letar ni efter en film att se på tacokvällen imorgon eller bara något roligt att se med era vänner så kan jag rekomendera den här, jag tyckte den var riktigt rolig iallafall!
Till top