Veckans tvserier - v.48

Tv-serier / Permalink / 0
Den här veckan är det några serier som inte kommit ut eller har haft paus, dessa är exempelvis Greys Anatomy, The vampire diaries, Chicago PD och Shield. Därför blir det bara ett inlägg med alla de som faktiskt här kommit ut hihi, enjoy!
The Walking Dead - 5x07, Crossed
Ibland tycker man verkligen att de borde ha lärt sig, att man inte ska lite på folk för att de verkar charmiga och snälla! Självklart är det just det misstaget som Sasha gjorde i slutet! Han Bob verkade jättesnäll, men snälla, hur dumt är det inte att inte ha koll på dem? åh störande! Hur ska det nu gå för alla? Det var kul att se Glenn och dem acceptera att det med Washington inte finns, och att de måste gå vidare, tycker synd om Abraham, förstår verkligen hans reaktion till allt, han levde ju för det hoppet om ett botemedel! Blev rätt rädd där när Daryl låg på marken nära en walker, fyy, äckligt men smart sätt han kom ut ur den situationen iallafall! Tur det, tror alla fans hade fått panik och blivit arga om något hände med honom!
 
Chicago Fire - 3x09, Arrest in transit
Jag vill nu att Severide och Brittany ska vara tillsammans igen, de var så fina tillsammans så jag hoppas hon kan va med sin familj men sedan komma tillbaka till honom han förtjänar det. När det kommer till Casey och Dawson, då håller jag faktiskt med Casey, Dawson tänker inte riktigt innan hon agerar, hon riskerar sitt och andras liv genom att vara så spontan, och det är inte så det fungerar, så jag förstår honom, och hon måste lära sig ta kritik, hon blir behandlad som vilken kandidat som helst skulle bli behandlad för det är ju det hon ville, men hon kan inte hantera det hon blir ju ledsen varje gång men nu hoppas jag att de kan lösa sina problem,eftersom han råkade se Mills hålla i hennes hand för hon var ledsen, kommer säkert bli jobbigt mellan dem nu.Tycker det är gulligt att Cruz frågade ut  Brett, tycker han borde få en flickvän snart, han är ju så rar! Så det var kul att hon sa ja, får se hur det kommer bli hihi! Och lite roligt att Mouch råkade fråga ut en tjej på middag haha, utan att äns mena det, vilket problem... hah.
 
The originals - 2x08, The brothers that care forgot
Va det bara jag som tyckte Klaus var jättesöt i det här avsnittet? han var villig att förhandla med sina bröder och förklarade varför de borde gå med honom, visst att han sedan låste in Vincent/Finn men de var bara bra, för Finn är verkligen på sin mammas sida och är jättejobbig, så de är vad han förtjänade. Tycker Devina är lite jobbig som hela tiden är ute efter Klaus trots att alla behöver honom, kan hon inte bara släppa det haha, Cole är ju på deras sida nu! Fint att äntligen få se Hope! och Rebeckah! hoppades på att detta skulle komma och är glad att de gjorde det, fint att se Elijah träffa henne, trots att något är fel på honom, nu längtar jag bara tills Klaus och Hayley kommer fram och får träffa sin dotter igen!! Förstår att Esther förberedde Cami för Rebeckah, hon har ju alltid velat vara männiksa igen och det måste locka henne med det här erbjudandet, men jag tror inte hon kommer göra det trots allt! Bra avsnitt, mycket som händer, The orginals har verkligen blivit väldigt bra på sistone!
 
Supernatural - 10x07, Girls, Girls, Girls
Haha hur kul var det inte i början av avsnittet när Dean hade skrivit upp sig på en datingsida?! Älskade när Sam tog hans telefon och såg att hans användarnamn var "Impala67" eller något haha, så gulligt!! Sen så fick man ju se mer av den häxan i detta avsnittet, väldigt speciell människa det där, och så visar det sig att hon är Crowleyz mamma, haha skrattade lite där med faktiskt. Crowley är inte äns läskig alls längre efter allt som har hänt de senaste åren! Skönt att Dean fick pratat med han killen som sa att Dean dödat hans pappa, att de kunde lösa det utan att något hemskt skulle behöva hända. Fint av Hannah att ge tillbaka hennes mänskliga kropp till sin ägare och låta henne gå tillbaka till siitt liv igen, men synd om Castiel som blir själv nu, de var ju så söta som ett litet team! 
 
The Flash - 1x07, Power Outage
Det där med att tappa sina krafter som man fått måste vara något av det värsta som finns, att kunna vara speciell och göra häftiga och unika saker och sen att någon bara tar det ifrån än, hemskt! Men som tur var, som man förstod så fick han ju dem tillbaka, hoppas dock att han hittar en ny flickvän eller något snart och att han kan släppa Iris, hon är inte för honom , kanske kan han och Caitilin bli tillsmmans hiih?. Stör mig på Dr Wells, han gömmer allt från dem andra, sina krafter, sitt lilla hemliga rum och faktumet att han faktiskt kan gå, och inte behöver rullstolen! 
 
Stalker - 1x09, Crazy for you
Äntligen fick Beth se vem som är hennes nya stalker och att han är den som kallar sig Brody och är tillsammans med hennes bästa vän, fatta vilken hemskt känsla att se alla de bilderna som hon såg på hans väg, måste vara riktigt creepy, hoppas hon tog lite kort eller något så hon har bevis emot honom sen! Trodde faktiskt inte det skulle lösa sig såhär lätt men får väll se hur hon hanterar informationen nu! Kul att se Wes Ramsey som spelar Wyatt Halliwell som vuxen i Charmed i det här avsnittet som skurken, jag gillar honom, han ör tydligen tillsammans med Bethany Joy Lenz nu för tiden med, så gulligt! heh.
 
Criminal Minds - 10x09, Fate
Aww, så glad att det visar sig att Rossi har en dotter! Jag misstänkte det direkt när jag såg att hon följde efter honom i början, alltid tyckt att han passade som pappa, och det var riktigt fint när han stog där på flygplatsen och började gråta för han ville lära känna henne, och när hon sa att han var morfar då föll tårarna på mina kinder ännu mer haha. Gillar att det är Amber Stevens som spelar Rossis dotter, hon är så söt, gillade alltid henne när hon var med i tvserien Greek! Annars var det ett vanligt avsnitt med ett galet fall,mfatta va hemskt det måste vara att inse att det är äns egen mamma/fru som dödar folk, fy!
Till top