Buffy böcker säljs!

Allmänt, Mitt liv / Permalink / 1
Hej alla fina! Brukar inte sälja saker såhär eller något men tänkte att lika gärna kunde kolla med er eftersom ni är serienördar precis som jag! hih Jag säljer dessa tre Buffy the vampire slayer säsong 8 böcker i serietidnings format! det är del 1-3 Det är alltså skaparens fortsättning efter serien slutade gå på tv!

Dem är knappt använda , har läst dem en ända gång så jag säljer dem för 50kr st eller 130kr för alla tre (orginalpris är 120kr styck!) sen kommer det även 
frakt om ni inte hellre vill möta upp mig i göteborg och få dem så! :)

Så är ni intresserade kan ni ju kommentera eller höra av er på något sätt! Tack :) Now you see me (2013) - Recension

Filmrecensioner / Permalink / 0
Ikväll bestämde jag mig för att hitta en film att fördriva tiden med lite, jag har då hört om filmen "Now you see me" med skådespelare som Jessie Eisenberg, Isla Fisher, Woody Harrelson, Dave Franco, Mark Ruffalo och Morgan Freeman i huvudrollerna. Jag visste inte vad den handlade om men jag blev positivt överasskad av både filmen och dess handling.
 
I korthet kan jag säga att filmen handlar om fyra personer som gör magishower tillsammans som chockar allar och som är extrema, polisen blir lurade och pengar blir rånade. För en bättre förklaring så kan ni kolla in trailern nedan!
 
Jag tyckte mycket om filmen, den var spännande och även om man visste att alla deras magi trick bara var just det, trick, så tyckte man ändå att det var riktigt häftigt och satt och funderade på hur de gjorde det! Det var stora trick som verkligen jag förstår förbluffade både publik och polis! Magitrick är något jag tycker är faschinerande och jag blir lätt imponerad av folk som faktiskt kan göra dem! 
 
Jag tyckte om valet av skådespelare för filmen med, blev glad att se Jessie och Woody i samma film igen, de var ju även i filmen Zombieland tillsammans som är en av mina absoluta favorit filmer, de passar bra som varandras motsatser så det var kul att de fick chansen att spela med varandra igen nu! Isla och Dave passade även bra som deras roller och jag hade nog inte velat byta ut någon av dem!
 
Filmen var svår utlistad och jag kunde faktiskt inte förutspå hur det skulle gå eller vad dem skulle göra näst! Det gillade jag, för i de flesta filmer kan man lista ut slutet lite för tidigt, men denna chockadem mig faktiskt och jag hoppas verkligen på en uppföljare av filmen någon gång! Så ja, jag rekomenderar absolut att ni ser filmen!
 
 

Hart of dixie - 3x22, Second chance (Säsongsavslut) - Recension

Tv-serier / Permalink / 0
Det var ett intressant avsnitt detta, man fick reda på mycket och man fick många svar innan serien nu går på paus till den fjärde säsongen kommer tillbaka i höst!
 
Äntligen äntligen äntligen kämpar Zoe för henne och Wade, jag vet att han säger att han inte är säker, men hon sa att hon inte skulle ge upp och sedan gick hon iväg, och då såg man ju att han log och tyckte om att hon sa det, han stannade ju även i Bluebell och stor del av det är säkert Zoe! Åh äntligen, dem två är så söta tillsammans så det är bara en tidsfråga tills de är tillsammans igen!
 
Att både George och Lavon sprang efter Lemon gjorde mig nästan lite irriterad haha, ja visst att de tycker om henne men blir så trött på dem och jag tycker inte hon passar med någon av dem, hon borde ha någon helt annan! Jag trodde först Lavon skulle gå efter Annabeth, men så gjorde han inte det, blev lite besviken, inte helle förvånad att AB inte sa ja till frieriet... hm.
 
En sak som dock gjorde mig förvånad var att Crickett sa att hon var gay?! haha, jag trodde det var hennes man, men jag kan ändå tänka mig att hon är det eftersom hon alltid är så olycklig stackaren. 
 
Ja det var ändå ett bra avsnitt, är nöjd, längtar till säsong fyra kommer, är glad att de blev upplockade för en
Till top