The 100 - 1x02, Earth Skills - Recension

Tv-serier / Permalink / 0
Idag kom det andra avsnittet av The 100 ut, jag tycker som jag sa förra veckan att serien är väldigt bra, den är intressant och inte så töntig som de flesta serier har varit på sistone, så det är jag väldigt glad över! Ja visst kan den ha sina ögonblick när den är väldigt typisk tonårsdrama MEN jag tänkte verkligen på hur mycket serien liknar Flugornas Herre, för er som inte sett flugornas herre så är dem fruktansvärd då barnen går emot varandra och gö. hemska saker mot varandra, precis som i serien. 
 
Därför är nog serien så intressant, en blandning mellan Hunger Games och Flugornas Herre, hemskt och rätt brutalt, sammtidigt som man blir fast vid vissa av karaktärerna, jag hoppas verkligen att Jasper överlever, han va så snäll! Och så tyckte jag det var så hemskt när killarna hängde upp en kille för han inte lydde deras regler, och han hade ju faktiskt sagt att det inte fanns några regler, jusst den scenen kändes som FH. fy.
 
Jag undrar om och hur det kommer bli om de från arken kommer ner till jorden, de har ju ingen aning om att deras barn har upptäckt andra människor och djur på jorden, och människorna vet vi inte så mycket om för dem syns inte så bra, men man vet att dom är farliga iallafall och att de flesta djuren har förändrats på grund av radioaktiviteten! Sen undrar jag även vilka från arken som isåfall kommer ner, kommer många? eller bara hon Raven, kommer Clarks mamma kunna komma ner? massor av frågor som ska bli intressanta att se!
 
Har ni inte sett serien ännu så tycker jag att ni ska göra det, den är en väldigt bra scifi serie!
Till top