The Last Ship - 1x01, Pilot:Phase Six (Seriepremiär) - Recension

Tv-serier / Permalink / 1
Idag kom det ut en ny tvserie vid namn The Last Ship med skådespelare såsom Eric Dane, Rhona Mitra, Adam Baldwin och Travis Van Winkle i huvudrollerna! Regissören för serien är Michael Bay och han gör nästan alltid häftiga och snyggt gjorda filmer osv, så det blir nog grymt!

The last ship är en drama serie som handlar om en amerikansk marinflotta som är ute på uppdrag när de får reda på att nästan hela världen är utsatt för ett dödligt virus. De har två forskare ombord som tillsammans med flottan försöker hitta ett botmedel.

Serien är väldigt spännande och jag måste säga att jag är väldigt nöjd med skådespelarvalet, har saknat Eric Dane i en tvserie sen Grey's och han passar som marin! Jag älskar seirer och filmer som är av katasrofgenren, såsom virus etc. Så denna serien ska bli spännande att se nu när de är fast ute på vatten med begränsade mat och brännsle resurser!

Så gillar ni spännande serien, katastrof serier eller kanske bara någon av skådespelarna så kan ni ju kolla in den! än sålänge finns det bara ett avsnitt ute men de kommer ut varje måndag!
#1 - - Nike nyfiken:

grymt! tack :D

Svar: Jaa den va bra! andra avsnittet var med bra :)
Johanna Mattila

Till top