Game Of Thrones - Säsong 1

Tv-serier / Permalink / 1
Ja, jag vet att jag är lite sen med att se Game Of Thrones men det har helt ärligt aldrig lockat mig, sen utspelar sig på gammal tid och har en timme långa avsnitt, inget som jag blir superglad av precis haha, men nu har jag precis sett klart säsong ett iallafall!

Serien är rätt bra ändå, den är defintivt bättre än vad jag hade väntat mig, men kan inte ljuga och säga att jag är ett stort fan ännu, säsong ett har varit väldigt seg och vissa scener är så långa så man somnar ju nästan, så utdragna verkligen! Men jag märker att destu längre in man kommer destu mindre seg är den, tycker att det skulle varit en 40 min serie detta med.

Jag måste säga att Daenerys Targaryens scener är de jag gillar mest, hon är den som är mest intressant och gud va hon är vacker måste jag även tillägga. Det har varit spännande att se henne utvecklas och se vilken ledare hon verkligen är, och slutet (ska inte spoila) var bra och jag gillade känslan av det, lite så jag förutspådde att det skulle bli!

Den tråkigaste delen av alla i serien har definitivt varit sem vid "The wall" i Winterfell eller va de heter, har verkligen blivit uttråkad under dem scenerna haha även om de säkert är viktiga för serien. Gillar dock Tyrion Lannister, Peter Dinklage som spelar den rollen är så duktig! Ville jag bara tilläg hehe.

Jag är glad att Game of thrones har en del övenaturliga element såsom drakar och häxor med också, det gör dem mindre tråkig och mer intressant. 

Så där har ni mina tankar kring första säsongen, ska fortsätta se tills jag kommit ikapp så får se vad jag säger när säsong två är avklarad! :)

#1 - - FrökenTV, bloggen om tv och film:

också varit sen med den.. började nästan nys, heh.

Till top