22 Jump Street - Recension

Filmrecensioner / Permalink / 1
Igår var jag på bio med syskonen och såg en film som jag längtat efter så himla länge ända sedan första filmen kom ut och det är 22 Jump Street med Jonah Hill och Channing Tatum i huvudrollerna!

Jag kan inte säga annat än att jag totalt älskade filmen! Den var extremt rolig och genialisk precis som dem första, fast den här var ÄNNU roligare! Jag kan nog inte äns förklara hur mycket jag gillar Channing och Jonah tillsammans, de båda är  roliga och så duktiga på det som de gör och jag blir så glad av att se dem i en film tillsammans!!!!

Det fanns en scen speciellt som jag nåste nämna, det var typ det roligaste jag någonsin hört ahha det var när Channing säger "My name is Jeff" i en dålig spank dialekt hahahahaha, ser ni den så tänk på det ögonblicket! Det var så roligt så jag fick ont i magen, såsom många scener i den här filmen!

Är det någon film ni ska se den här sommaren så säger jag att det är den här! Bästa filmen, bästa komedin, bästa skådespelarna! Hih blir så glad när jag ser en bra film som den här :D
Till top