22 Jump Street - Recension

Filmrecensioner / Permalink / 1
Igår var jag på bio med syskonen och såg en film som jag längtat efter så himla länge ända sedan första filmen kom ut och det är 22 Jump Street med Jonah Hill och Channing Tatum i huvudrollerna!

Jag kan inte säga annat än att jag totalt älskade filmen! Den var extremt rolig och genialisk precis som dem första, fast den här var ÄNNU roligare! Jag kan nog inte äns förklara hur mycket jag gillar Channing och Jonah tillsammans, de båda är  roliga och så duktiga på det som de gör och jag blir så glad av att se dem i en film tillsammans!!!!

Det fanns en scen speciellt som jag nåste nämna, det var typ det roligaste jag någonsin hört ahha det var när Channing säger "My name is Jeff" i en dålig spank dialekt hahahahaha, ser ni den så tänk på det ögonblicket! Det var så roligt så jag fick ont i magen, såsom många scener i den här filmen!

Är det någon film ni ska se den här sommaren så säger jag att det är den här! Bästa filmen, bästa komedin, bästa skådespelarna! Hih blir så glad när jag ser en bra film som den här :D

The Last Ship - 1x01, Pilot:Phase Six (Seriepremiär) - Recension

Tv-serier / Permalink / 1
Idag kom det ut en ny tvserie vid namn The Last Ship med skådespelare såsom Eric Dane, Rhona Mitra, Adam Baldwin och Travis Van Winkle i huvudrollerna! Regissören för serien är Michael Bay och han gör nästan alltid häftiga och snyggt gjorda filmer osv, så det blir nog grymt!

The last ship är en drama serie som handlar om en amerikansk marinflotta som är ute på uppdrag när de får reda på att nästan hela världen är utsatt för ett dödligt virus. De har två forskare ombord som tillsammans med flottan försöker hitta ett botmedel.

Serien är väldigt spännande och jag måste säga att jag är väldigt nöjd med skådespelarvalet, har saknat Eric Dane i en tvserie sen Grey's och han passar som marin! Jag älskar seirer och filmer som är av katasrofgenren, såsom virus etc. Så denna serien ska bli spännande att se nu när de är fast ute på vatten med begränsade mat och brännsle resurser!

Så gillar ni spännande serien, katastrof serier eller kanske bara någon av skådespelarna så kan ni ju kolla in den! än sålänge finns det bara ett avsnitt ute men de kommer ut varje måndag!

Game Of Thrones - Säsong 1

Tv-serier / Permalink / 1
Ja, jag vet att jag är lite sen med att se Game Of Thrones men det har helt ärligt aldrig lockat mig, sen utspelar sig på gammal tid och har en timme långa avsnitt, inget som jag blir superglad av precis haha, men nu har jag precis sett klart säsong ett iallafall!

Serien är rätt bra ändå, den är defintivt bättre än vad jag hade väntat mig, men kan inte ljuga och säga att jag är ett stort fan ännu, säsong ett har varit väldigt seg och vissa scener är så långa så man somnar ju nästan, så utdragna verkligen! Men jag märker att destu längre in man kommer destu mindre seg är den, tycker att det skulle varit en 40 min serie detta med.

Jag måste säga att Daenerys Targaryens scener är de jag gillar mest, hon är den som är mest intressant och gud va hon är vacker måste jag även tillägga. Det har varit spännande att se henne utvecklas och se vilken ledare hon verkligen är, och slutet (ska inte spoila) var bra och jag gillade känslan av det, lite så jag förutspådde att det skulle bli!

Den tråkigaste delen av alla i serien har definitivt varit sem vid "The wall" i Winterfell eller va de heter, har verkligen blivit uttråkad under dem scenerna haha även om de säkert är viktiga för serien. Gillar dock Tyrion Lannister, Peter Dinklage som spelar den rollen är så duktig! Ville jag bara tilläg hehe.

Jag är glad att Game of thrones har en del övenaturliga element såsom drakar och häxor med också, det gör dem mindre tråkig och mer intressant. 

Så där har ni mina tankar kring första säsongen, ska fortsätta se tills jag kommit ikapp så får se vad jag säger när säsong två är avklarad! :)

Till top