Witches of east end - 2x04, The brothers grimoire - Recension

Tv-serier / Permalink / 1
Jag tycker verkligen att den här serien blir lite mer creepy och oförutsägbar för varje avsnitt haha, speciellt han blåa gubben som Ingrid alltid går och "matar" på ett vädligt sexuellt sätt , undra vad han är för typ och varför hon är med honom? Hon har ju verkligen varit den konstigaste karaktären och hon har många mörkare sidor än vad man trodde från början.
 
Det kan väll heller inte bara vara jag som tänker att Ingrid och Dash kommer bli något eller iallafall göra något typ kyssas eller något liknande och kanske ångra det, det käns som om de har hintat det de senaste avsnitten nu! De passar ju bättre tillsammans än Dash och Freya gjorde, men fortfarande en skum kombination haha, är inget större Dash fan. 
 
Killian har jag gillat mer den här säsongen än den första, han käns mer mogen nu och har ändrats väldigt drastiskt, så hoppas han och Freya kan bli något igen, men de är säkert ett sånt par som kommer bli tillsammans mot slutet, det brukar vara så med paren man gillar hah.
 
Lite creepy var även det mer de tvillingarna som kände Freyas bror! Att de var tillsammans med, usch! ahha Incest ju! Och så tycker jag de är ännu äckligare att det käns som om Fredrick tycker om systern Freya på det sättet med, så han kollar på henne och reagerar när folk pratar om henne, usch, äckligt, haha hoppas inte det blir så xD
 
Vad tycker ni om Witches of east end änsålänge? bra? eller vad har ni för tankar?
#1 - - Anonym:

Tycker den är väldigt bra! Gillar att det överraskar, att den är rätt så mörk, väldigt bra häx-serie! Gillar att den kan vara lite konstig - tänjer på gränserna. Skall bli spännande att se vad som kommer hända i resten av säsongen, för i den här takten kan mycket hända!

Svar: jag håller med, den är så knäpp men som sagt så är det kul att se en serie som gör det på sitt eget sätt! :D
Johanna Mattila

Till top