Chicago PD - 1x01, Stepping Stone (Seriepremiär) - Recension

Tv-serier / Permalink / 1
Idag var det äntligen premiär för Sophia Bush nya tvserie Chicago PD! Det är då för er som inte vet en spinoff på
en av mina favoritserier Chicago fire! 
 
Något det inte var ont av i serien så var det action! Serien höll igång i ett bra tempo hela tiden så man blev aldrig uttråkad och man ville kolla vidare! Jag är glad att serien var så bra som jag hade föreställt mig då jag sett fram emot den så himla länge. Jag tycker det är kul att Sophia bush är med då hon är extremt talangfull och sen One Tree Hill slutade så har jag velat se henne i en ny spännande serie så detta var perfekt, och hon passar som en polis, det är en roll jag inte sett henne spela förr, jättekul!
 
Först så var jag orolig att jag inte skulle gilla Voight alls då han var en extrem idiot när han var med i Chicago Fire, men han var inte så farlig som jag trodde, okej jag ska inte gå så långt och sägs att jag gillar honom, men jag tror han har en sida av honom som inte visats, det såg man ju exempelvis med de barnet, och det som hände mot slutet, ska inte säga vad som hände ifall någon vill se!
Påtal om slutet så var det verkligen spännande, stackars Antonio, och får se hur lång draget detta kommer bli, hoppas inte det håller på för länge, för det kan bli trist, men ja, spännande slut på ett spännande första avsnitt!
 
Så ja, jag rekomenderar serien för er alla, speciellt er Chicago Fire fans, denna serien har lite samma känsla och skådespelarna är bra och man fick även se några ansikten från firehouse 51 i dett avsnitt! det var kul!
#1 - - Cassandra:

Oh denna måste jag se både som chicago firefan och one tree hillfan :D

Svar: Ja gör såå! Värt absolut :D
Johanna Mattila

Till top