Enlisted - 1x01, Pilot (Seriestart) - Recension

Tv-serier / Permalink / 0
Idag kom det ut en ny serie vid namn Enlisted! Det är en serie som handlar om 3 bröder som alla är med i armén, en av bröderna har varit i kriget i afghanistan och kommer sedan hem till en militärbas i florida där han ska leda sina 2 bröders rätt udda trupp! I huvudrollerna ser vi bland annat Chris Lowell, Parker Young, Keith David, Geoff Stults och Angelique Cabral.

Jag tyckte det var kul att se Chris Lowell i en serie igen, sist jag såg honom i något så var det som Piz i Veronica Mars och jag tyckte han passade i rollen han fick i denna serien och samma gäller Parker Young som jag bara sett i Suburgatory innan, han är sig ganska lik och är lite smått konstig, men det är det som han passar att göra!

Det jag tyckte om med den här serien var att den var rätt ovanlig till skillnad från andra militär filmer och serier, den är väldigt lättsam och humoristisk och det var kul att se militären på detta sättet, ingen man fått göra innan. Humorn är rolig, lite sådär överdriven men det är ju det som är meningen hah. Så vill ni ha något lättsamt att kolla på så är denna jättebra, den är endast 20 minuter och kommer ut på lördagar!

Star Trek Into Darkness - Recension

Filmrecensioner / Permalink / 0
Jag såg både den här och den första Star Trek nu den senaste veckan för jag har velat göra det ett tag nu men det har inte blivit så, men eftersom både den snygga Chris Pine och den talangfulla Zachary Quinto i rollerna som Kirkoch Spock så var filmerna ett måste!
 
Jag tycker faktiskt att filmen var riktigt bra, den var full med action och höll igång hela tiden så det var inte många stunder som man fick slappna av på dessa två timmar! Det var en hel del olika hinder de stötte på och många som man inte riktigt visste om de var på deras sida eller inte så man satt på helspänn hela tiden då skeppet konstant
var i fara!
 
De sista 20 minuterna av filmen gjorde så att jag grät en del och jag var nervös för hur de hade planerat att avsluta filmen! ska inte säga vad som händer i slutet för ni kanske vill se den, men spännande var det allt! och massor av känslor kom fram från många av karaktärerna!
 
Rekomenderar filmen absolut om man gillar Sci-fi och action! 
 

Chicago PD - 1x01, Stepping Stone (Seriepremiär) - Recension

Tv-serier / Permalink / 1
Idag var det äntligen premiär för Sophia Bush nya tvserie Chicago PD! Det är då för er som inte vet en spinoff på
en av mina favoritserier Chicago fire! 
 
Något det inte var ont av i serien så var det action! Serien höll igång i ett bra tempo hela tiden så man blev aldrig uttråkad och man ville kolla vidare! Jag är glad att serien var så bra som jag hade föreställt mig då jag sett fram emot den så himla länge. Jag tycker det är kul att Sophia bush är med då hon är extremt talangfull och sen One Tree Hill slutade så har jag velat se henne i en ny spännande serie så detta var perfekt, och hon passar som en polis, det är en roll jag inte sett henne spela förr, jättekul!
 
Först så var jag orolig att jag inte skulle gilla Voight alls då han var en extrem idiot när han var med i Chicago Fire, men han var inte så farlig som jag trodde, okej jag ska inte gå så långt och sägs att jag gillar honom, men jag tror han har en sida av honom som inte visats, det såg man ju exempelvis med de barnet, och det som hände mot slutet, ska inte säga vad som hände ifall någon vill se!
Påtal om slutet så var det verkligen spännande, stackars Antonio, och får se hur lång draget detta kommer bli, hoppas inte det håller på för länge, för det kan bli trist, men ja, spännande slut på ett spännande första avsnitt!
 
Så ja, jag rekomenderar serien för er alla, speciellt er Chicago Fire fans, denna serien har lite samma känsla och skådespelarna är bra och man fick även se några ansikten från firehouse 51 i dett avsnitt! det var kul!
Till top