Enlisted - 1x01, Pilot (Seriestart) - Recension

Tv-serier / Permalink / 0
Idag kom det ut en ny serie vid namn Enlisted! Det är en serie som handlar om 3 bröder som alla är med i armén, en av bröderna har varit i kriget i afghanistan och kommer sedan hem till en militärbas i florida där han ska leda sina 2 bröders rätt udda trupp! I huvudrollerna ser vi bland annat Chris Lowell, Parker Young, Keith David, Geoff Stults och Angelique Cabral.

Jag tyckte det var kul att se Chris Lowell i en serie igen, sist jag såg honom i något så var det som Piz i Veronica Mars och jag tyckte han passade i rollen han fick i denna serien och samma gäller Parker Young som jag bara sett i Suburgatory innan, han är sig ganska lik och är lite smått konstig, men det är det som han passar att göra!

Det jag tyckte om med den här serien var att den var rätt ovanlig till skillnad från andra militär filmer och serier, den är väldigt lättsam och humoristisk och det var kul att se militären på detta sättet, ingen man fått göra innan. Humorn är rolig, lite sådär överdriven men det är ju det som är meningen hah. Så vill ni ha något lättsamt att kolla på så är denna jättebra, den är endast 20 minuter och kommer ut på lördagar!
Till top