Brad Pitt och Angelina Jolie är gifta!

Kändisar / Permalink / 0
Nu har det vi har väntat på i många år äntligen hänt! Det extremt fina kändisparet Brad Pitt och Angelina Jolie har gift sig! Paret gifte sig i lördags på Chateau Miraval i Frankrike. Paret gifte sig med ett privat bröllop endast med vänner och familj som gäster!
 
Parets barn Maddox, Pax, Zahara, Shiloh, Know och Vivienne medverkade alla i bröllopet och Jolie gick ned för altaret med hennes äldsta söner medans Zahara och Vivienne kastade blommblad och Shiloh och Knox var ringbärare. 
 
Brad Pitt har på senaste nämnt att deras barn har frågat dem och bett dem att gifta sig och att det är på grund av det som de bestämde sig för att gifta sig, de insåg inte hur viktigt det var för barnen innan. När de väll förlovade sig insåg de även hur mycket det betydde för dem har han sagt. Så fint!
 
Nu är alltså de gifta, hollywoods "power couple"! Och vi alla kan nog hålla med om att det var på tiden! Så grattis till Brad och Angelina och vi önskar er ett lyckligt liv tillsammans!

20 Seriefrågor!

Mitt liv, Tv-serier / Permalink / 0

Här har ni lite frågor som min syster Emma skickade till mig! Älskar att svara på frågor som dessa, får en att tänka mycket haha men svårt är det att svara, gör den även på era bloggar och skicka till mig så för jag se

 

1.   Vilken TV-serie var den första du verkligen förälskade dig i?

- Jag tror de flesta av er vet svaret på den här frågan, Buffy the vampire slayer var det, började kolla på den när jag var runt 8-9 år gammal och sen dess har jag älskat den!

 

2.   Vilken TV-serie såg du senast där du såg vartenda avsnitt (säsong)?

- Hm , jag såg Game of thrones nyss alla säsonger som kommit ut!

 

3.   Vilken TV-serie gav du senast upp att titta på? (utan att se klart säsongen)

- Det var nog The carrie diaries, tröttnade på den jättesnabbt, så jag gav upp!

 

4.   Av vilken TV-serie kan du alltid se repriser om och om igen utan att tröttna?

- Det finns många! Jag är en nörd som ser om serier hundratals gånger, Buffy har jag sett om flera gånger varje år i 14 år, men Även Charmed, Gilmore Girls, One tree hill, Angel, Supernatural bland många haha :D Jag är ingen som tröttnar om serien är bra nog!

 

5.   Vilken är din favorit då det gäller tecknade/animerade serier?

- Jag har nog ingen speciell men Sailor Moon är ju en klassiker och kanske The simpsons då! 

 

6.   Vilken serie räknar du som ditt allra största "guilty pleasure"?

- Hm jag är rätt öppen med allt jag ser, det är isåfall reality program som jag jättegärna kollar på och kanske inte nämner så ofta! Det kan vara allt mellan Cake Boss, The bachelor, Say yes to the dress och Extreme couponing haha. Love it!

 

7.   Vilken är din alla tiders favorit TV-seriekaraktär?

- Oj gud, svår fråga! Jag älskar Buffy Summers, Brooke Davis och Lorelai Gilmore! Dem tre är nog de jag gillar mest av alla!

 

8.   Vilken TV-seriekaraktär påminner mest om dig?

Haha gud, jag tänkte faktiskt på detta här om dagen! Jag har ingen enskild karaktär som liknar mig hah skulle la se mig som en blandning av typ Ari Gold (Humöret kan tyvärr gå åt det hållet ibland, lite kort temprament) , Piper Halliwell (Jag gillar att ha kontroll, ordning och familj är det viktigaste i världen för mig), Chandler Bing (Då hans obekväma och opassande humor är precis sånt jag kan få för mig att säga ibland även om ingen fattar haha) och Lorelai Gilmore (Speciellt när jag är med min syster Emma, då är vi lite som lorelai och rory, maten, humorn, film osv osv!) haha! Så lite av mycket ;)

 

9.   Vilken TV-seriekaraktär liknar du vid en förälskelse, ditt största TV-crush?

- Den frågan är nog den lättaste, Jensen Ackles! Som spelar Dean Winchester i Supernatural! Min största kändiscrush, så snygg, så charmig, så underbart talangfull och har världens bästa humor <3

 

10. Vilken är din favoritinledningslåt eller vinjett?

- Jag gillar One tree hill's mest för jag älskar Gavin Degraw, men även The walking dead har en skön och spännings uppbyggande vinjett!

 

11. Vilken komediserie rankar du som den absolut bästa?

- Vänner är ju enligt mig en av de bästa komediserierna som någonsin funnits och kommer att finnas i sitcom genren! Men annars är det utan någon tvekan alls Gilmore Girls!!! Utan tvekan.

 

12. Vilken dramaserie rankar du som den absolut bästa?

- One tree hill och Chicago Fire skulle jag nog säga! Finns många bra dock!

 

13. Vilka serier/Vilken serie skäms du över att du fortfarande inte har sett?

- Nyss var det Game of thrones men nu är det fixat ;) Men hmm, Breaking bad kanske? 

 

14. Vilka serier/Vilken serie tjatar du på folk om att de måste se?

-Haha pinsamt många! jag kan säga nu med helt ärlighet vilka jag ALLTID tjatar om och har ni inte sett dem bör ni göra det! , Buffy och har man sett den så säger jag Angel, Criminal Minds, Supernatural, The walking dead, Dark Angel, Charmed, Gilmore girls och Chicago Fire är de jag är nogast med!

 

15. Vilken film, bok, saga, händelse etc. vill du mest av allt att det blir en TV-serie av?

- Jag läser ju inte haha men hm, det hade väll varit kul att se något bra haha, alltså någon spännande thriller serie typ, lite som pretty little liars eller twisted, men mycket bättre och inte lika töntigt hah. Mean girls hade varit kul om de va en tvserie haha med dem skådespelarna,på den tiden! haha ingen aning, detta är svårt!

 

16. Vilken TV-seriescen får dig alltid att brista ut i gråt?

- Många, jag är en riktig mes och gråter alltid haha, var ska vi börja? Allt ledsamt, men det som är jobbigast är nog den scenen i Supernatural när Dean står vid sin bil och pratar med Sam och gråter och säger att han önskar att han inte kände något alls! Heartbreaking! Annars gråter jag massor i alla serier jag ser.

 

17. I vilken TV-serievärld skulle du helst vilja leva?

- Gilmore Girls! Det hade varit helt fantastiskt, leva i en underbar småstad med så roliga människor, och i USA då på de sättet de lever? underbart!

 

18. Vilken TV-seriescen fick dig att fullständigt falla av stolen, tänk cliffhangers etc.?

Även här är de svårt för de händer i många, men hm... Massor av scener i Grey's Anatomy, exempelvis flygplansolyckor osv.. och nästan alla avsnitt av Game of thrones! Hah

 

19. Vilken TV-serie klarar du bara inte av eller vilken är den sämsta TV-serie du sett?

- Vilken fråga haha, Degrassi? Typ glamour och alla såpor? Jag gillar heller inte New girl, och Dr Who!! haha

 

20. Vilken nedläggning sörjer du mest över? (alt. Vilken TV-serie saknar du mest?)

- Jag sörjde Tru Calling väldigt mycket faktiskt! Och även Veronica Mars!

 

Till top