Nya inköp! - Sci-Fi mässan!

Mitt liv / Permalink / 0
Tänte bara slänga in ett inlägg om min fina dag idag! jag har alltså varit på Sci-Fi mässan i Göteborg men glömde tyvärr att skriva om det här och påminna er! Men det var som vanligt så underbart och fint och jag bara älskar mässan fullt med folk som delar mitt intresse av film,serier och annar nördigt!

Iallafall, jag köpte lite nya grejer som gjorde mig så glad! (Se bilden nedan!) Jag köpte Buffy säsong 8 del 1-5!! för 270kr bara! helt sjukt för en del brikar kosta ca 149kr så att få alla fem delar för de lilla priset är underbart! Blev så nöjd! Sen köpte jag även 3 nya filmer till min samling, Jurasaic park 1-3 , Jumper och Star Trek! Underbart!

Sen har jag med köpt, Mamma Mia, Bruce den allsmäktige, Mama och The Ward inom de senaste veckorna! hihi. Hoppas ni med haft en underbar fin dag i detta grymma vädret! (Bilden är
från min instagram därför den är
så suddig, heter johannasmattila där om ni undrar hih)
The amazing spider-man 2 - Recension

Filmrecensioner / Permalink / 0
Idag var jag och såg The amazing spider-man 2 på bio, gud vad jag har längtat efter att få se denna filmen! pch inte blev jag besviken kan jag säga er!

Filmen var riktigt bra och trots att den var 2 timmar och 22 minuter lång så tyckte jag tiden gick fort för det var så mycket grejer som hönde, både bra och dåliga. Och man lämnade biosalongen och kände sig lite konstig men nöjd då filmen var riktigt bra hela tiden!

Jag är inget fan av Jamie Fox men jag tyckte att han passade bra i rollen som Electro, han var duktig på spela en sån där konstig man som var besatt av spiderman för att sedan känna sig sviken av sin idol! Även rollen som harry/Green goblin som spelades av Dane Dehaan gjordes riktigt bra och var perfekt rollsatt, han är jättebra på den soters roller då han var en rik unge som är lite smått galen då hans desperation för överlevnad tog över hans vett! Man vet att hans roll kommer återkomma och han kommer nog inte sluta utan en stor fight!

Filmen var full men känslor, mycket fina kärleksscener mellan Peter och Gwen som man smällte lite över, Andre Garfield (Peter) är så söt och jag hade med velat ha honom som pojkvän! han ser på Gwen så fint och det var så hemskt allting ,trots att det var så fint, han ser alltid ut att kunna börja gråta vilken sekund som helst, vilket är fint för det visar på hur mycket han bryr sig!

Då kommer vi till slutet, jag ska inte säga exakt vad som hände, men gud det var inte alls roligt och det var riktigt svårt att kolla på, jag satt full med jobbiga känslor och man kände sig lite konstig när man lämnade biosalongen sen! Har faktiskt fortfarande lite svårt att släppa filmen och tänker på det även om det var flera timmar sen jag såg den! Det visar på hur fint och hemskt men bra de har gjort filmen! Har svårt att se hur de ska gå vidare nu med Peter och filmens handling! Men om ni ser filmen tänkte jag med nämna att ni bör stanna till eftertexterna är slut, det är en scen där med! :)

SE DEN! speciellt ni som är fans av tidigare Spider-man filmer!
Till top