The Crazy Ones - 1x01, Pilot (Seriepremiär) - Recension

Tv-serier / Permalink / 0

Har nästan helt glömt av att recensera den nya serien The Crazy Ones som jag såg här om dagen när den kom ut! Jag har ju velat se den ett tag då de är Sarah Michelle Gellars nya serie tillsammans med Robin Williams!

Handling kort och gott: Follows Zach Cropper, a confident and charming copywriter at the ad agency run by Simon and his daughter, Sydne (står det på IMDB)

Det är en komediserie på ca 20 minuter så de har ju mycket press på sig då det finns hundratals korta komedi serier ute nu för tiden, så man måste ju verkligen sticka ut från mängden!
Jag tyckte om den då den hade sin charm och en del av skämten var roliga, det var även kul att se Sarah Michelle i en rolig roll, det är ju nytt för henne ,men hon gjorde ett rätt bra jobb.

En roll jag tyckte om var han som spelade Zach (Spelad av James Wolk) ! Han gjorde ett bra jobb hela tiden och hade många roliga ögonblick, så tror han är den jag gillar mest för tillfället! 

En sak jag hade problem med var skämten ibland och dialogerna kunde kännas rätt stela och tvingade, och Robin Williams har en tendens att vara överdriven och hans humor är ju av sin egen sort så det gäller att ta honom med en nypa salt om man säger så.
Men jag såg ändå potential i serien och jag tror att den kommer bli bättre när de kommit in lite mer i den så ska absolut inte ge upp bara för starten var lite seg, alltid ge en serie MINST 3 avsnitt innan man kan ha en riktig åsikt om den.

Så jag rekomenderar att ni ser den och skaffar en egen uppfattning om den och som sagt, se lite mer avsnitt än bara det första så får vi se hur det kommer gå för dom!
Till top