Hostages - 1x01, Pilot (seriepremiär) - Recension

Tv-serier / Permalink / 0
Bestämde mig för att kolla in ännu en ny serie igårkväll innnan jag la mig och det fick bli Hostages med bland annat Quinn Shepard, Mateus Ward, Toni Collette och Dylan McDermott i rollerna!
 
Serien var bättre än vad jag hade väntat mig då jag inte var nått stort fan av skådespelarna som var med, tror att Dylan McDermott  har blivit äcklig i mina ögonen sen American Horror Story men tyckte om honom i rollen som han hade i dem här serien, man vet liksom inte om man ska gilla honom eller om man bara ska tycka han är hemskt, vilket ger karaktären mer spänning. Toni Colette som huvudroll hade nog inte varit mitt första val, har lite problem med henne som skådespelare, gillar inte hennes stil riktigt (som skådis) men ja, hon var ju duktig och de var kul att ha en stark kvinna som huvudroll som även min kompis som rekomenderade serien sa till mig!
 
Så ja, jag tycker det ska bli intressant att se hur serien kommer fortsätta, det som är svårt med serier som har ett namn som denna har, då måste ju egentligen hela serien alltid baseras på att vara gisslan av nått slag, hur ska de gå i ca 6 säsonger, exempelvis? men vi får väll se!
 
Till top