The Crazy Ones - 1x01, Pilot (Seriepremiär) - Recension

Tv-serier / Permalink / 0

Har nästan helt glömt av att recensera den nya serien The Crazy Ones som jag såg här om dagen när den kom ut! Jag har ju velat se den ett tag då de är Sarah Michelle Gellars nya serie tillsammans med Robin Williams!

Handling kort och gott: Follows Zach Cropper, a confident and charming copywriter at the ad agency run by Simon and his daughter, Sydne (står det på IMDB)

Det är en komediserie på ca 20 minuter så de har ju mycket press på sig då det finns hundratals korta komedi serier ute nu för tiden, så man måste ju verkligen sticka ut från mängden!
Jag tyckte om den då den hade sin charm och en del av skämten var roliga, det var även kul att se Sarah Michelle i en rolig roll, det är ju nytt för henne ,men hon gjorde ett rätt bra jobb.

En roll jag tyckte om var han som spelade Zach (Spelad av James Wolk) ! Han gjorde ett bra jobb hela tiden och hade många roliga ögonblick, så tror han är den jag gillar mest för tillfället! 

En sak jag hade problem med var skämten ibland och dialogerna kunde kännas rätt stela och tvingade, och Robin Williams har en tendens att vara överdriven och hans humor är ju av sin egen sort så det gäller att ta honom med en nypa salt om man säger så.
Men jag såg ändå potential i serien och jag tror att den kommer bli bättre när de kommit in lite mer i den så ska absolut inte ge upp bara för starten var lite seg, alltid ge en serie MINST 3 avsnitt innan man kan ha en riktig åsikt om den.

Så jag rekomenderar att ni ser den och skaffar en egen uppfattning om den och som sagt, se lite mer avsnitt än bara det första så får vi se hur det kommer gå för dom!

Hostages - 1x01, Pilot (seriepremiär) - Recension

Tv-serier / Permalink / 0
Bestämde mig för att kolla in ännu en ny serie igårkväll innnan jag la mig och det fick bli Hostages med bland annat Quinn Shepard, Mateus Ward, Toni Collette och Dylan McDermott i rollerna!
 
Serien var bättre än vad jag hade väntat mig då jag inte var nått stort fan av skådespelarna som var med, tror att Dylan McDermott  har blivit äcklig i mina ögonen sen American Horror Story men tyckte om honom i rollen som han hade i dem här serien, man vet liksom inte om man ska gilla honom eller om man bara ska tycka han är hemskt, vilket ger karaktären mer spänning. Toni Colette som huvudroll hade nog inte varit mitt första val, har lite problem med henne som skådespelare, gillar inte hennes stil riktigt (som skådis) men ja, hon var ju duktig och de var kul att ha en stark kvinna som huvudroll som även min kompis som rekomenderade serien sa till mig!
 
Så ja, jag tycker det ska bli intressant att se hur serien kommer fortsätta, det som är svårt med serier som har ett namn som denna har, då måste ju egentligen hela serien alltid baseras på att vara gisslan av nått slag, hur ska de gå i ca 6 säsonger, exempelvis? men vi får väll se!
 

Mistresses förnyad!

Tv-serier / Permalink / 3
Läste igår att Mistresses blivit förnyad för en andra säsong till sommaren, (ja, jag vet det är sååå långt kvar tills sommaren , och så självklart så hade dom en cliffhanger så man vill ju veta NU hur det gick!)
 
Trots att serien har haft riktigt dåliga tittarsiffror under sommaren så har ABC gett dom och en annan serie, Devious Maids fått en andra chans att bevisa att dom förtjänar att vara kvar! Visst serien är inte den bästa någonsin, men den är mysig att kolla på och jag gillar att se Alyssa Milano på tv igen så jag tycker det är kul att vi får en andra säsong! 
 
Vad tycker ni? är det någon mer än jag som kollar på Mistresses? 
 
Till top