Hart of dixie - 3x04,Help me make it through the night - Recension

Tv-serier / Permalink / 0
Jag älskade detta Hart of dixie avsnittet! Det hade lite av allt som gör denna serien bra, den hade ett stort event (halloween festen)  kärlek och sorg med! Allt var bara så himla bra!

Kan ju börja ta upp hur fint det var att se Robert Buckley (som spelade Clay i One tree hill) i serien som en kille som Lemon träffade och spenderade kvällen med! De var så extremt söta tillsammans och han var extremt charmig och man såg hur gullig hon tyckte han var, det var så gulligt så jag smällte lite haha låter töntigt men det var nästan så jag kände när jag såg dom tillsammans, när han pratade om Jukeboxen som de hade på Rammer Jammer och när de sen var och skulle säga hejdå, aw så gulligt, jag hoppas verkligen att han kommer tillbaka någon gång så de två kan vara tillsammans, käns aldrig som Lemon passat så bra med någon innan!

Sen så var det även lite ledsamt när Annabeth trodde att hon inte skulle kunna få barn igen efter varit på en gynundersökning, usch va det måste vara hemskt ändå, speciellt när hon satt och pratade om hur hon drömt om att ha Lavons barn, men tur då att det gick bra och att hon kan bli botad och hon kommer kunna få barn!

Jag tycker inte riktigt om Zoe's kille ännu, han är rätt tråkig så man fattar inte intresse för honom, men måste ändå säga att jag gillar han och Wade's vänskap! De är kul att Wade fått en kompis haha!

Så nu ber vi alla och håller alla tummar för att Robert Buckley kommer tillbaka!
Till top