Förhandstitt - Veronica Mars filmen (4 minuter)

Filmtrailers & Diverse / Permalink / 0
Om ni inte vill se något från filmen alls innan den kommer ut och inte få några spoilers så kolla in på klippet nedan, men jag själv tyckte det var riktigt roligt att se lite och den ser så bra ut och jag kan knappt bärga mig tills filmen kommer ut i början av nästa år!! Så här har ni en 4 minuters förhandstitt på Veronica Mars filmen.
 
 

Hart of dixie - 3x04,Help me make it through the night - Recension

Tv-serier / Permalink / 0
Jag älskade detta Hart of dixie avsnittet! Det hade lite av allt som gör denna serien bra, den hade ett stort event (halloween festen)  kärlek och sorg med! Allt var bara så himla bra!

Kan ju börja ta upp hur fint det var att se Robert Buckley (som spelade Clay i One tree hill) i serien som en kille som Lemon träffade och spenderade kvällen med! De var så extremt söta tillsammans och han var extremt charmig och man såg hur gullig hon tyckte han var, det var så gulligt så jag smällte lite haha låter töntigt men det var nästan så jag kände när jag såg dom tillsammans, när han pratade om Jukeboxen som de hade på Rammer Jammer och när de sen var och skulle säga hejdå, aw så gulligt, jag hoppas verkligen att han kommer tillbaka någon gång så de två kan vara tillsammans, käns aldrig som Lemon passat så bra med någon innan!

Sen så var det även lite ledsamt när Annabeth trodde att hon inte skulle kunna få barn igen efter varit på en gynundersökning, usch va det måste vara hemskt ändå, speciellt när hon satt och pratade om hur hon drömt om att ha Lavons barn, men tur då att det gick bra och att hon kan bli botad och hon kommer kunna få barn!

Jag tycker inte riktigt om Zoe's kille ännu, han är rätt tråkig så man fattar inte intresse för honom, men måste ändå säga att jag gillar han och Wade's vänskap! De är kul att Wade fått en kompis haha!

Så nu ber vi alla och håller alla tummar för att Robert Buckley kommer tillbaka!

The Walking Dead förnyad för femte säsong!

/ Permalink / 0
Jag fick världens största leende på läpparna när jag fick reda på att The Walking Dead officielt blivit förnyad av AMC för en femte säsong! visst så hade jag redan tänkt att det skulle bli så men är så glad att det nu är officielt! Serien har ju trots allt fått extremt höga tittarsiffror på sistone!
 
“We are very happy to make what has to be one of the most anti-climactic renewal announcements ever: The Walking Dead is renewed for a fifth season,This is a show that has erased traditional distinctions between cable and broadcast. Its expanding base of passionate fans has grown every season, most recently – and most notably – with the season four premiere earlier this month, which broke viewership records for the series and became the biggest non-sports telecast in cable history. On behalf of the incredible team on both sides of the camera, thank you to the fans and here’s to more Dead - Sa AMC's president Charlie Collier om detta.
 
Visst är det roliga nyheter?! Bara för det får ni några söta bilder på Norman Reedus (Daryl) och Andrew Lincoln (Rick) från en intervju de hade, läs den här -> http://www.atlantamagazine.com/features/2013/10/21/true-bromance-the-walking-dead/page/1. (gör det, den är så himla söt!)
 
Till top