Chicago Fire - 2x08, Rhymes with shout - Recension

Tv-serier / Permalink / 0
YEEEY! äntligen så hände det jag väntat på ända sedam första avsnittet av serien kom ut, Dawson och Casey ing äntligen att de verkligen vill ha varandra, det var så extremt fint att se när Dawson gjorde iordning sig för att hälsa på honom , men så var han där först hos henne!! dör nästan och smälter av hur fina se är, kan knappt vänta till nästa vecka för att få se mer av dom tillsammans, finaste paret!
 
Sen så kan jag också säga att det var riktigt kul att se Sophia Bush första avsnitt med dom! hon kommer ju som ni nog vet vara med i spinoffen till serien som kommer heta, Chicago PD, så hon kommer vi få se mer av, yey på det med, så roligt och hon är så söt!
 
Jag tycker Shay har varit lite jobbig på sistone, men jag förstår ju varför egentligen,så att se att hennes flickvän har rånat dem var jättehemskt, hon måste ha blivit förstörd. usch stackaren, hoppas såklart att hon kommer tillbaka till 51! Och när jag ändå är inne på ämnet så kan jag även säga att jag hoppas att Severide kommer få lära känna sin syster mer, att hon inser att han är en underbar kille och är långt ifrån lika dan som sin jobbiga pappa!
 
Underbart avsnitt som vanligt verkligen! för er som gjort som jag och kollat på förhandstittet för nästa avsnitt så säger jag bara, OMG! det kommer bli grymt och spännande!
Till top