Serier jag har sett!

Mitt liv, Utmaningar & Listor / Permalink / 5
Vet att vissa undrar vad jag ser för serier eller vad jag sett innan osv och här har ni en lista på allt sånt! Så har ni förslag på andra jag borde se så säg till ,jag är alltid öppen för förslag!!

Serier som jag följer just nu:
Supernatural
Nikita
Glee
America's next top model
The vampire diaries
Happy Endings
Parenthood
90210
American Horror Story
Chicago Fire
Criminal Minds
Defiance
Secret diary of a call girl
Falling Skies
Go On
Grey's Anatomy
Hart of dixie
Top model Sverige
How I met your mother
Pretty Little Liars
Suburgatory
Switched at birth
The big bang theory
The Carrie Diaries
The Client List
The new normal
The originals
The Walking dead
Up all night
 
Avslutade serier som jag sett klart:
Buffy the vampire slayer
Angel
Charmed
One tree hill
Dark Angel
The O.C
Veronica Mars
Gilmore Girls
Sex and the city
Joey
Vänner
Tru Calling
Dollhouse
Chuck
The Glee Project
Masterchef Australia
Skins
Gossip Girl
Summerland
Kyle XY
Dead like me
Privileged
Ringer
Entourage
Persons Unknown
Life Unexpected
Scrubs
Greek
Ghost Whisperer
Hellcats
No ordianry family
That's 70's show

Serier som jag har följt men inte följer längre:
Lost
Desperate housewifes
Ugly Betty
Heroes
666 Park Avenue
The secret circle
Nashville
True Blood 
Medium
V

Serier som jag har tänkt fortsätta titta på/följa, men som jag ännu inte är klara med (gamla och nya): 
Weeds
Cougar Town
Modern Family
The Inbetweeners
Army Wives
Pan Am

Serier jag vill se:
Arrow
Suits
Bones
Last Resort
 
#1 - - Cassandra:

Oj vad serier du sett :) men det är ju så roligt älskar serier! men du har missat den bästa av alla: Downton Abbey!

Svar: hehe ja, jag började ju se serier på tidigt 2000-tal så jag har ju hunnit med en del på den tiden! :D haha.Ah asså jag vet att många gillar downtown abbey men det är verkligen inte min stil på serie, jag har en tendens att tycka sånt är lite tråkigt,men ska aldrig säga aldrig för det slutar med att jag ser det mesta! :)
Johanna Mattila

#2 - - TimmelTV:

Har 195 serier i biblioteket nu (har ingen aning hur det blev så). Men för att inte 'slösa' tid på serier så sparar jag upp dem nya så hela säsong 1 ligger. Blir den nerlagd så delete. Ingen idé att kolla på en säsong för så blir det inget slut och man sitter där bränd och ledsen. Får serien däremot en säsong 2 så kör jag 9 timmar rakt av hela säsongen.
Hur gör du för att kunna sålla bland allt?
Enda tråkiga med det är att om jag skulle följt den principen skulle jag inte sett något av t.ex. Almost Human och det skulle jag ångrat för gillade den serien starkt och jag hatar FOX..jättemycket.

Svar: Jag gör så att jag kollar på allt som låter intressant, vare sig serien får 1 säsong eller 10 :) jag tycker ändåmde förtjänar tittare och visst blir man besviken av serier som man gillar som läggs ner, men sammtidigt så är de ändå bra fram tills dess, hade man inte gett allt en chans så hade jag aldrig sett bland annat tru calling, dollhouse, dark angel, happy endings osv och det hade jag ångrat hihi, men jag brukar alltid kolla vad som kommer under hösten och våren osv och se de direkt när de kommer ut, man märker rätt tidigt om serien är värd att se eller om den kommer bli nedlagd osv. och vissa serier känner jag snabbt att jag älskar! Ibland tittar jag även på serier pga av en skådespelare eller regissör som jag vet är duktiga! jag kollar exempelvis på allt som Joss Whedon gör! :) så det finns mycket där ute att kolla på och mycket att sålla bland, men jag ger det mesta en chans innan jag lägger ner det :)
Johanna Mattila

#3 - - TimmelTV:

Jo jag delar flera av dina punkter, bara jobbigt när man blir riktigt bränd när en serie slutar med en cliffhanger och sen blir cancelled :/ Det känns som att nu 2014 så läggs ju 90% ner efter det har gått en säsong. Kolla på NBC som vad det var läggde nre 9 av 10 serier som gick i deras primetime för att nu byta ut med nya serier till hösten. Det är ju galet! Det var inte så för några år tillbaka.
Vissa serier får ju nu nytt liv så att man kan få ett slut för själen med Kickstarter (läs Veronica Mars).
Även om nu FOX är värsta äcklena i hela världen som lägger ner allting för fort så är jag glad att jag kollade på Almost Human då jag har en förkärlek till Science Fiction. FOX försökte väl få tillbaka lite cred med att dem lät Fringe gå klart alla säsonger fast dem ville lägga ner den.
Men ja det är inte lätt att vara serieälskare nuförtiden. Kul att du nämner Dark Angel, det var där mitt serieintresse väcktes ;) Gissa 1 gång varför jag kollar på NCIS och Supernatural nu..

Wow vad händer med Arrow, vilken cast det kommer vara i säsong 3!

Svar: Jaa jo på så sätt håller jag ju med, det känns som det blir vanligare och vanligare att serier läggs ner fortare än de fått en chans att bli bra! Men jaaa, jag hopppas att någon snart kommer med någon ny riktigt bra scofi serie, vill ha någon som man känner lika mycket för som dark angel och supernaturL hihi. mittnserie intresse väcktes ju då med Buffy! men strax därpå var det dark angel! :)
Johanna Mattila

#4 - - TimmelTV:

Ja det känns som det finns inte tålamod längre, blir det inte en hit direkt som dem tjänar miljoner på så är det slut och så tas nästa in. Sorgligt då många serier dött i tidens galenskaper som kanske skulle blivit hittar om dem sändes för flera år sen när tålamodet var större. Trist trist.

Jag håller ju på att inventera tvline.com och alla andra nyhetssidor och ska skriva ihop min egna uppsättning på Pilot Picks och cancellations, renewals etc. för jag tycker att dem nyhetssidorna skriver det så plottrigt. Jag vill personligen veta om en serie har plockats upp för pilot avsnitt och fått order på 12 avsnitt så är det intressant att veta vilka skådespelare osm är castade och vad dem har varit i för serie innan. Så det är mitt nuvarande projekt och länka till free source thetvdb. Säger till när det är klart så får du kolla in om du tycker det är godkänt ;)

Ja vi får se hur Flash kommer lyckas under TheCW! Kanske den kan bli något :)

Ja, åå vad jag blev till mig i Dark Angel när han kunde gå för en kväll, så vackert så vackert :D Underbar serie och genombrott för många skådespelare.

Ja, såg din trivia om att det kostade 5000$ varje gång hon dödade och gjorde dem till aska i Buffy, hehe klockrent med så härliga detaljer från en bra serie.

Svar: va kul idé , ja du får absolut länka när du gjort klart det så kommer jag kolla in! blir säkert jätteroligt!!
hihi får nog göra fler sånna facts om olika serier, det är kul att se sån random fakta :)
Johanna Mattila

#5 - - TimmelTV:

Ja det får bli helgens att göra :D jag har försökt ett tag men det kommer alltid trötthet och jobb i vägen.

Ja jag kör tvtrivia på min blogg också, sjukt kul och få insikt i detaljer om serier och skådespelare :)

Till top