Kommande serier på ABC del 1

Sociala Medier, Tv-serier / Permalink / 0
Dags att titta lite på vad för slags serier ABC har att bjuda på nu till hösten så ni kan redan nu förberedda era seriescheman för den kalla hösten hah :D Jag tycker ABC har mycket bra pågång till höst och jag ser fram emot att se många av dom! Dock har dom släppt att de kommer 12 nya serier så jag lägger upp 6st av dom nu och 6st imorgon någon gång!  kolla in nedan och säg vad ni tycker!

Först börjar vi med den serien jag ser allra mest fram emot i höst och det är Agents of SHIELD!


Den andra är en spinoff från serien Once Upon a time och den heter Once upon a time in wonderland och handlar om alice i underlandet! Ser rätt intressant ut faktiskt!


Den tredje har jag itne hört något om och jag tror inte jag kommer se den för den är inte alls i min stil men kolla in själva och se vad ni tycker!


Mistresses är faktiskt Alyssa Milano's (som spelade Phoebe i charmed) nya serie och jag ska kolla in den för jag har hört rätt positiva kommentarer från den, så kolla och se vad ni tror!


Nästa heter Lucky 7 och handlar om massa folk som faktiskt vinner på lotteri! Kolla på trailern så förstår ni bättre.Kan inte tänka mig att sitta och se denna varje vecka ,men vem vet?

Nästa heter Killer Women och ser rätt lovande ut, jag gillar lite sånt med badass tjejer och lite action, plus att jag gillar huvurollen hon är duktig och jag såg att Marc Blucas var med! Yey.(Sofia Vergara är faktiskt producent för denna serien)
Till top