Kommande serier på ABC del 2!

Sociala Medier, Tv-serier / Permalink / 0
Som sagt i det förra inlägget så hade ABC så många serier så bestämde mig för att lägga upp resten av dom kommande serierna som kommer komma ut i höst! De hade tydligen en himla massor av nya serier påväg så nu komemr de alla sista, runt 8 stycken till!

Först börjar vi med en serie med Rebel Wilson som huvudroll (KUL) jag älskar henen hon är skön, så kommer nog kolla in den!


Nästa är en mer spännande serie som är lite olik någon jag sett innan, den verkar ändå rätt intressant så vi får se om den faktiskt blir spännande eller om den blir seg?


Malin åkerman är jag inte ett stort fan av men hon kan vara rolig ibland och den här serien kan gå lite hur som helst så jag tror jag kanske ska se den så jag vet om den är värd att se eller inte :D


Inget som intresserar mig men den verkar väll lite mysig för er som gillar drama/komedi.


Roligt att den utspelar sig på 80-talet, men inte riktigt min slags serie heller tyvärr!


Första grejen jag tänkte på var, hur ska hela säsong 1 kunna vara i den baren? hah, 1 natt på en säsong, spännande, denna ska jag nog se då det ändå är de från The Hangover som skapat den!


Detta är nog en spännande serie för er som gillar sånna slags serier!


Kolla in och se vad ni tycker! ;)

Kommande serier på ABC del 1

Sociala Medier, Tv-serier / Permalink / 0
Dags att titta lite på vad för slags serier ABC har att bjuda på nu till hösten så ni kan redan nu förberedda era seriescheman för den kalla hösten hah :D Jag tycker ABC har mycket bra pågång till höst och jag ser fram emot att se många av dom! Dock har dom släppt att de kommer 12 nya serier så jag lägger upp 6st av dom nu och 6st imorgon någon gång!  kolla in nedan och säg vad ni tycker!

Först börjar vi med den serien jag ser allra mest fram emot i höst och det är Agents of SHIELD!


Den andra är en spinoff från serien Once Upon a time och den heter Once upon a time in wonderland och handlar om alice i underlandet! Ser rätt intressant ut faktiskt!


Den tredje har jag itne hört något om och jag tror inte jag kommer se den för den är inte alls i min stil men kolla in själva och se vad ni tycker!


Mistresses är faktiskt Alyssa Milano's (som spelade Phoebe i charmed) nya serie och jag ska kolla in den för jag har hört rätt positiva kommentarer från den, så kolla och se vad ni tror!


Nästa heter Lucky 7 och handlar om massa folk som faktiskt vinner på lotteri! Kolla på trailern så förstår ni bättre.Kan inte tänka mig att sitta och se denna varje vecka ,men vem vet?

Nästa heter Killer Women och ser rätt lovande ut, jag gillar lite sånt med badass tjejer och lite action, plus att jag gillar huvurollen hon är duktig och jag såg att Marc Blucas var med! Yey.(Sofia Vergara är faktiskt producent för denna serien)

Candice Accola är förlovad!

Kändisar / Permalink / 1
Såg nu på Nina Dobrev's instagram att hennes medspelare i The vampire diaries Candice Accola (Caroline) nu har förlovat sig med sin pojkvänn Jospeh Aaron King och de la ut två jättesöta bilder och jag tycker de är så söta tillsammans!
Till top