The Wolverine - Trailer

Filmtrailers & Diverse, Sociala Medier / Permalink / 0
 Jag älskar X-men filmerna och blir alltid glad när det kommer något nytt, och nu kommer snart den nyaste upplagan av deras filmer och det är The Wolverine, som såklart handlar om wolverine! Så om ni är X-men fans så borde ni kolla in den nya trailern nedan!  Filmen kommer på svensk bio den 26 Juli 2013!

The Vampire Diaries - 4x18, American Gothic - Recension

Tv-serier / Permalink / 0
I alla säsonger av TVD så tänker man "Kan Elena bli mer störande?" och i varje säsong får man svaret "Ja det kan hon!" och så gör hon något mer störande eller något händer så man bara vill att dom ska slänga henne i ett hål och låta henne vara där för alltid ahah.

Men ja, det känns lite som Elena och Katherine har bytt plats nu då man faktiskt börjar få lite respect för Katherine medan man ogillar Elena mer och mer,  men om man känner the salvatore brothers så vet man ju att de inte kommer sluta för än de antingen hittat "The cure" till henne eller har övertygat henne att känna igen. Så frågan är bara när det kommer bli av.

Jag har ju nämnt innan hur jag hatar när saker på kroppen går av eller knäcks och detta avsnittet var fullt med sånt speciellt med Klaus ,han skulle försöka få ut pålen som han trodde han hade i ryggen och därför knäckte sin armar och sånt URGHH så äckligt haha. Men gillade när han var lite sårbar och Caroline var där och man vet alltid att han egentligen vill vara god och det är så svårt! Men så när hon gick så gav han ett sånt litet Klaus leende, så fint!

Nu är då frågan, vad kommer hända med "the cure" ? nu är det ju upp till Elijah, jag tror inte att han kommer ge det till Rebeckah, jag tror isåfall att han faktiskt kommer att ge de till Klaus, men isåfall mot att Klaus ger Katherine hennes frihet! Jag tror faktiskt Klaus gör vad som helst för det botemedlet, han är ju rädd för Silas nu när han märkt vilket kraft han verkligen har! Men vi får se!

Kristen Bell & Dax Shepard's bebis är här!

Kändisar, Tv-serier / Permalink / 0
Det är så himla fint att Kristen Bell och Dax Shepard är tillsammans i huvudtaget och så har de ju väntat barn nu och man kunde se henne nämna det i Kickstarter videon jag la ut igår och nu har hon fött en liten flicka! Så fint!

Deras lilla flicka har fått namnet "Lincoln Bell Shepard" vilket är collt! och hon har de sötaste föäldrarna någonsin och jag läste precis deras tweets nu efter flickan har kommit och här är dom! haha <3

Har också till dagen i ära skänkt pengar till Veronica Mars Kickstarter kampanj! Så nu är jag en backer ,jag donerade så jag kommer få en t-shirt och uppdateringar! hihi
Till top