ABC Family förnyar 3 serier!

Tv-serier / Permalink / 2
Nu har ABC Family gjort nya beställningar av avsnitt för deras serier och den första att bli förnyad är Switched at birth som kommernatt få en tredje säsong! jag blev riktigt förvånad när jag läste det, var helt säker på att serien skulle leva ett kort liv och bli nedlagd efter den andra säsongen men nej,den klarade sig så ni som är fans kan blinglada hihi.
 
De andra två som fått fler avsnitt är Twisted och The Fosters! de gör mig lite glad då jag nu fastnat för Twisted och är intresserad av fler avsnitt! och min syster gillar The Fosters så vi blev båda nöjda haha, hoppas ni blir lite glada av denna nyhet och vad som väntsr nu är bara att se hur många avsnitt till de får!
 
 
 

Mistresses - 1x09, Guess who's coming to dinner - recension

/ Permalink / 0
Jag tyckte om veckans avsnitt av Mistresses, det var mycket känsla i det och jag satt faktiskt och grät ett par gånger haha.
 
Jag tyckte så synd om Joss när hon hörde Savi och deras mamma prata om att de halsbandet hon trodde hon hade fått av hennes mamma när hpn fyllde 7 faktiskt var från Savi bara för mamman hade glömt av hennes födelsedag, usch, tänk att höra det!
Sem grät jag en del när deras mamma ställde in resan till Rio med Joss och svek henne ännu en gång, och efter det gav Savi Joss brevet där de stog vem som är pappan till hennes barn, det var fint dock!
 
Är fortfarande inte så intresserad av Karen's story,  men tyckte faktiskt att det var  på tiden att hon blev "Served" och måste nu stå framför en dommare och bli ifrågasatt om hennes förhållande ned Thomas Grey! känns nästan dumt att det tagit så här lång tid redan.
 
Annars har jag inte mycket mer att säga om avsnittet,bara att jag gillade att få se mer av Joss och Savi's barndom!

Jag har sett - Twisted (Ny serie)

Tv-serier / Permalink / 3
Igår så var jag sugen på att se något nytt då allt jag har kvar att se är saker som Parenthood,Switched at birth och de är serier som är lite sega och man måste vara på ett visst humör för att se dom, så iallafall, jag började se serien Twisted, jag ville ha lite spänning att se och även om det var en ABC Family serie så hade ju ändå bara 7 avsnitt kommit ut så det kollade jag ikapp tills nu hah.

Serien var bättre än jag väntat mig, det är ju som sagt en ABC Family serie vilket ofta betyder att de är rätt töntiga men jag föll ändå för karaktärerna och blev charmad av huvudrollen Danny ganska snabbt haha, han har humor vilket jag gillar, och visst det är inte den bästa serien jag sett men jag fortsätter ju ändå att se den av någon anledning, så lite spännande är den allt!

Seriens handling: The series focuses on charming sixteen-year-old Danny Desai , who killed his aunt when he was eleven. Having spent five years in juvie, he is released and returns to his hometown of Green Grove, New York. While trying to rekindle old friendships and facing the challenges of dealing with his judgmental peers, Danny becomes the prime suspect in the murder of a classmate. Realizing the town does not care about the truth and only wants to see him charged with the crime, Danny becomes determined to clear his name. Meanwhile, he must maintain a secret he has never told anyone: the reason he killed his aunt.

Som sagt har det bara kommit ut 7 avsnitt men ville ändå lägga in ett inlägg och berätta att jag även har lagt till den i min lista nu och även tipsa er om den om ni gillar lite spännande ungdommsserier!
Till top