90210 -5x10, Misery Loves Company - Recension

Tv-serier / Permalink / 0
Nu var det dags för 90210 att komma tillbaka efter vinterpausen, vilket är vbra för jag har saknat det massor och all dess drama!

Det var ju ett spännande avsnitt med mycket känslofyllda tillfällen, så jag tänkte börja med det största, Annie blir skjuten av Liam stalker/bodygard. Jag visste att något hemskt skulle hända, kände på mig att det var Annie som skulle råka bli skjuten och inte polisen, jag menar polisen har ju ändå träning och det var dumt av Annie att hoppa på henne. Dock förstår jag då hon säkert hade skjutit Vanessa eller Liam annars, men ja nu slutade det ju såhär.
Jag tror inte att Annie kommer dö, men nu är vi såpass långt inne i serien så man vet aldrig, hon har inte varit lika värdefull till serien nu som hon var förr, nuförtiden fokuserar de mer på alla andra, speciellt Naomi och Adrianna.

Jag gillade nästan Vanessa i detta avsnittet, hon är en sån som är bra att ha på sin sida om något sånt här händer, men man ska inte glömma hur jobbig hon var innan Liam trodde hon dog.

Iallafall, Jag tyckte om scenerna med Naomi och hennes mamma, hur äkta det kändes och vilken fin kontakt de fick när Naomi satt och grät i hennes hus och man såg vilken stor grej det var för henne att hälsa på i huvudtaget! 
Jag hoppas Max kommer tillbaka och jag tror inte Naomi kommer ge upp, jag tror hon väljer att slåss för sitt äktenskap och jag hoppas han kan förlåta henne och att hon slutar med dumheter som får honom att inte lita på henne.

Sen så har jag aldrig gillar Adrianna och Dixon, de har enligt mig alltid varit de tråkigaste paret så faktumet att han går vidare och inte vill ha henne stör mig inte så mycket.

Sen då att Silver förfalskar Teddys signatur var bara ett sånt "neeeeeej vad gööör du!" ögonblick , det kommer ju få stora konsekvenser om de får reda på det, och jag vet inte äns om hon kommer få vara mamma till barnet om hon bryter lagen såhär. Fyy, hoppas de löser sig. Dock är jag irriterad på Teddy för att han inte bara låter henne ha ett barn själv som hon ville.

Så vad tror ni? kommer Annie leva? eller dö?
Till top