Supernatural - 8x11, LARP and the real girl - Recension

Tv-serier / Permalink / 0
Detta var nog det roligaste jag sett på länge, älskade detta avsnittet! Riktigt mycket klassisk Supernatural humor som bara Jensen kan ge!

Ännu en gång gästspelade Felicia Day i serien och denna gången var hon med i ett rollspel som drottning, vilket jag tyckte hon passade jättebra som, och jag älskar hur bra hon passar i serien och hur mycket Dean och Sam gillar henne!

Sen fanns det ju inget bättre än Dean som älskade världen som dom spelade i, han ville ju ha på sig utklädnings kläderna och han ville med delta i rollspelet! hahahha jag satt och garvade flera gånger ,speciellt i sista scenen när de har en duel HAHHAHHAH Dean i långt blont hår!?!?!! JA ni såg rätt, gud vad roligt det var och Sam var med och lekte också, passade bra med ett sånt avsnitt nu, som är väldigt typiskt Supernatural!

Det var mest det jag ville säga, det var ett grymt avsnitt!

Pretty Little Liars - 3x16, Misery Loves Company - Recension

Tv-serier / Permalink / 0
Spännande avsnitt nu av Pretty Little Liars i detta avsnittet! Man satt på spänn mycket och grät en hel del, tycker så extremt synd om alla, dock känns de fortfarande som dom borde misstänka allt och alla mer än vad dom gör som som exemplet jag ska nämna nedan.

Det första jag tänkte på när Aria fick te av Meredith var att något skulle vara skumt med det och att det skulle vara drogat och så hade jag rätt. Kan inte förstå hur hon litar på någon som innan varit så konstig, efter 3 år av allt som A har gjort mot dom så hade jag varit paranoid och bara litat på mina närmaste vänner (gänget som men blir terroriserade) , men iallafall, så  klart så var ju hon helt galen när hon stog där med glaset i handen tills hon blödde och sen låste in dom i en källare. Vet fortfarande inte vad jag ska tro om Arias pappa, man vill ju tro på honom och det var ju meningen att han skulle bevisas god nu i avsnittet,men jag tror fortfarande något är skumt med honom.

Sen så har vi ju det största, Toby. Nu fick Spencer reda på att Toby är en del av A gänget, och det var så hemskt, och jag grät så när hon kramade sin mamma gråtande och i slutet när hon satt utanför Tobys dörr och bad honom att säga att det inte var sant. Fy, detta måste vara fruktansvärt, efter allt de har gått igenom tillsammans och i huvudtaget så får hon reda på att sin pojkvänn är en del av det.

Att Caleb och Paige ska nu bilda en liten klubb tillsammans och gå efter A är ingen bra idé, vi alla vet ju hur ddet går när utomstående folk försöker lägga sig i allting, jag har en känsla att det inte kommer sluta bra och att Caleb kommer blir skadad på något sätt. Inte Paige för henne gillar jag inte, så hon kommer säkert klara sig, haha.

Det var väll de kommentarerna jag hade, ska bli spännande att se nästa avsnitt och hoppas Spencer berättar direkt för tjejerna om Toby.

90210 -5x10, Misery Loves Company - Recension

Tv-serier / Permalink / 0
Nu var det dags för 90210 att komma tillbaka efter vinterpausen, vilket är vbra för jag har saknat det massor och all dess drama!

Det var ju ett spännande avsnitt med mycket känslofyllda tillfällen, så jag tänkte börja med det största, Annie blir skjuten av Liam stalker/bodygard. Jag visste att något hemskt skulle hända, kände på mig att det var Annie som skulle råka bli skjuten och inte polisen, jag menar polisen har ju ändå träning och det var dumt av Annie att hoppa på henne. Dock förstår jag då hon säkert hade skjutit Vanessa eller Liam annars, men ja nu slutade det ju såhär.
Jag tror inte att Annie kommer dö, men nu är vi såpass långt inne i serien så man vet aldrig, hon har inte varit lika värdefull till serien nu som hon var förr, nuförtiden fokuserar de mer på alla andra, speciellt Naomi och Adrianna.

Jag gillade nästan Vanessa i detta avsnittet, hon är en sån som är bra att ha på sin sida om något sånt här händer, men man ska inte glömma hur jobbig hon var innan Liam trodde hon dog.

Iallafall, Jag tyckte om scenerna med Naomi och hennes mamma, hur äkta det kändes och vilken fin kontakt de fick när Naomi satt och grät i hennes hus och man såg vilken stor grej det var för henne att hälsa på i huvudtaget! 
Jag hoppas Max kommer tillbaka och jag tror inte Naomi kommer ge upp, jag tror hon väljer att slåss för sitt äktenskap och jag hoppas han kan förlåta henne och att hon slutar med dumheter som får honom att inte lita på henne.

Sen så har jag aldrig gillar Adrianna och Dixon, de har enligt mig alltid varit de tråkigaste paret så faktumet att han går vidare och inte vill ha henne stör mig inte så mycket.

Sen då att Silver förfalskar Teddys signatur var bara ett sånt "neeeeeej vad gööör du!" ögonblick , det kommer ju få stora konsekvenser om de får reda på det, och jag vet inte äns om hon kommer få vara mamma till barnet om hon bryter lagen såhär. Fyy, hoppas de löser sig. Dock är jag irriterad på Teddy för att han inte bara låter henne ha ett barn själv som hon ville.

Så vad tror ni? kommer Annie leva? eller dö?
Till top