The Walking Dead - 3x11, I ain't a judas - Recenison

Tv-serier / Permalink / 2
Nu har vi ju äntligen fått Andrea att inse att The governor har problem och att Rick och dom faktiskt bara försöker överleva och är samma snälla gäng som dom alltid har varit! Hon är ju verkligen naiv när det kommer till honom och hon hade perfekta chansen att avsluta allt när de låg och sov, men det klart att hon inte ska göra det. Dock så gillade jag inte alls hennes barnsliga attityd mot dom såsom när hon pratade med Michonne, varför skulle Michonne annars har varit så konstig i Woodbury och inte i fängelset om inget var fel? Tror inte Andrea är så smart och är dock fortfarande lite rädd att hon står på fel sida.

Tyreese kom ju tillbaka nu , men han kom till Woodbury, och nu är de med på att förstöra för Rick och de andra, jag hoppas verkligen att Andrea får reda på att de varit i fängelset och kanske kan övertyga Tyreese att hjälpa Rick istället! Hoppas hoppas ,vill att de ska bli vänner då jag fortfarande tror Tyreese hade varit en bra karaktär i fängelse gänget!

Annars var det inte mycket mer att säga om avsnittet förutom det jag alltid säger, det är så snyggt gjort, blir imponerad varje gång, och det var fint när Beth satt och sjöng i fängelset, det kändes verkligen som ett bra tillägg i slutet.

#1 - - Cinematical:

Hej är du intresserad utav ett länkbyte med min filmblogg?:)

Med vänliga hälsningar, Wictoria | Cinematical.blogg.se

Svar: hej! Ja visst det kan vi göra! jag fixar det nu, så lägger du upp min med :)
Johanna Mattila

#2 - - Cinematical:

Svar: Har lagt till dig :).

Till top