Pretty Little Liars - 3x21,Out of sight,Out of mind - Recension

Tv-serier / Permalink / 0
Ja, det var ju verkligen bara en tidsfråga innan någon av tjejerna blev galna! Fruktansvärt ändå när Spencer såg Toby död och höll sig på hjärtat och nästan gick sönder av smärta och sen hittades hon i en bil helt förstörd och var tvungen att åka in på psykhem, fy ,stackars Spencer!

En sak jag tänkte på var Tobys död där, tror knappast han är död! Vi alla borde ju känns denna serien vid detta laget och veta att eftersom Spencer inte tog av den döda hans hjälm så blir jag inte det minsta förvånad om Toby lever och typ är med på att fejka hans död! Sammtidigt som jag tänker lite att den personen Toby sa sig vara när han jobbade på mentalsjukhuset kanske är hans riktiga indentitet? Vem vet? Och att hans personlighet som Toby är den som är fejk? Är det bara jag som tänkte så?

Ska inte gå in på mer detaljer än det förutom att jag stör mig på Emily och jag tyckert synd om Aria! Vad tyckte ni om avsnittet? hemskt var det iallafall1

The Walking Dead - 3x11, I ain't a judas - Recenison

Tv-serier / Permalink / 2
Nu har vi ju äntligen fått Andrea att inse att The governor har problem och att Rick och dom faktiskt bara försöker överleva och är samma snälla gäng som dom alltid har varit! Hon är ju verkligen naiv när det kommer till honom och hon hade perfekta chansen att avsluta allt när de låg och sov, men det klart att hon inte ska göra det. Dock så gillade jag inte alls hennes barnsliga attityd mot dom såsom när hon pratade med Michonne, varför skulle Michonne annars har varit så konstig i Woodbury och inte i fängelset om inget var fel? Tror inte Andrea är så smart och är dock fortfarande lite rädd att hon står på fel sida.

Tyreese kom ju tillbaka nu , men han kom till Woodbury, och nu är de med på att förstöra för Rick och de andra, jag hoppas verkligen att Andrea får reda på att de varit i fängelset och kanske kan övertyga Tyreese att hjälpa Rick istället! Hoppas hoppas ,vill att de ska bli vänner då jag fortfarande tror Tyreese hade varit en bra karaktär i fängelse gänget!

Annars var det inte mycket mer att säga om avsnittet förutom det jag alltid säger, det är så snyggt gjort, blir imponerad varje gång, och det var fint när Beth satt och sjöng i fängelset, det kändes verkligen som ett bra tillägg i slutet.

Oscars 2013 - Röda mattan!

Galor & Event / 2013, award show, galan, oscars, priser, red carpet / Permalink / 0
Inatt (svensk tid) så visades den årliga Oscars galan som ni alla vet är så stort man kan komma när det gäller award shows inom film! så många kändisar var där och här har ni röda mattan bilder från gårdagen! Kolla va söta Channing Tatum och Jenna Dewan-Tatum är! och deras kommande bebis! :D
Till top