Percy Jackson: Sea of monsters - Recension

Filmrecensioner / Permalink / 0
Jag har alltid varit faschinerad utav de grekiska gudarna så jag gillade när den första Percy jackson kom ut, jag tycker de är intressant och som liten kollade jag mycket på hercules, och dessa filmer handlar ju om gudarna och dess halvgud barn.
 
Ettan var väll helt okej tyckte jag med tvåan som jag såg nu var mycket bättre, kanske är det för de har växt upp lite som jag tyckte denna var bättre, eller så var storyn mer intressant, jag har läst om Kronos som är Zeus och de äldre gudarnas far, så det var kul att höra om i filmen och de fick ju med en hel del fakta som var kul att de använde, till exempel cyklopen, den kommer jag ihåg att jag tyckte va läskig i hercules med, även om de inte va samma cyklop så var själva karaktären rolig att se.
 
Sen var det ju en twist redan i början, Percy's halvbror., han var riktigt söt mot Percy hela tiden. och för att inte spoila för mycket för er om ni inte sett filmen ännu så ska jag bara säga att slutet med va spännande och vi kan ju absolut vänta oss 
Till top