Nikita - 4x06, Canceled (serieavslut) - Recension (Spoilers)

Tv-serier / Permalink / 0
Idag kom det allra sista avsnittet av Nikita ut, serien är alltså helt slut nu och jag vet att den inte var jättepopulär men jag tyckte verkligen om den, speciellt nu mot slutet. Men jag antar att det ändå var dags att säga hejdå!
Men om ni inte sett avsnittet än eller så så sluta läs nu för kommer vara lite spoilers!
Jag tyckte om avsnittet mycket! tyckte den knöt ihop alla säsonger i en fin rosett om man säger så, då Nikita äntligen kunde få hämnd på Amanda och överlista henne genom att låtsas att vara instabil, jag blev så störd på nikita först när jag faktiskt trodde hon hade blivit lite knäpp och skulle skjuta alla, så blev vädligt glad när man fick reda på att det var en plan bara för att lura ut Amanda, och är även glad att de inte dödade henne utan bara stängde in henne för alltid! mohaha.
 
Fint var det också i slutet när Nikita och Michael hade gift sig, det hoppades jag på för de kan ju inte avsluta serien utan att få ett ordentligt slut mellan de två som vi kan var. nöjda med med tanke på att de faktiskt var förlovade!
Och jag gillar faktiskt Alex och Owen (eller ja Sam då) tillsammans,de passar fint ihop med varandra, speciellt efter förra avsnittet när han sa till henne att hon får honom att vilja vara en bättre man, åh mysigt!
 
Så jag är iallafall nöjd med serieslutet, lite ledsamt men ändå nöjd! Så hoppas att vi får se de gulliga gänget i andra bra serier eller filmer sen, för de är väldigt duktiga!
 
Till top