Pretty Little Liars - 4x12, Now You See Me, Now you don't - Recension (Spoilers!)

Tv-serier / Permalink / 2
Spännande sista avsnitt nu verkligen! jag kan tänka mig hur många av er Pretty Little Liars fan som blev j
ätte chokade av att ezra "är A" och det klart man reagerade, jag blev dockn inte så förvånad då jag länge  disskuterat att de snart kommer vara Ezra som dom ska försöka få till A, men nu ska jag ge er några fakta som jag kom på som gör att jag är helt övertygad om att han inte är A, men jag kan ju alltid ha fel ahaha.
 
Först och främst så ska jag säga att jag känner denna serien så bra och jag vet hur dom tänker när de överraskar oss med saker som detta, ifall Ezra nu skulle vara A så skulle de ha visat oss att det var han som satte på sig den där dräkten i slutet och att han satte på sig den masken ,men det fick man inte se vilket för denna serien nästan alltid betyder att det är någon helt annan bakom masken. Det ända man fick se egentligen var Ezra i A's lya, vilket jag tror han var för att han följde efter tjejerna när de åkte dit och han blev arg för att A är kvar och gör allt detta, eller någon liknande anledning, men om detta verkligen var den ultimata A, ledaren typ så tro mig när jag säger att de hade visat de tydligare i slutet med dräkten eller nägot mer chokande och avslöjande än så, så nej, jag tror inte att Ezra är A. haha. Ni kan hålla med eller inte, men kanske fick ni er en liten tankeställare nu.
Det käns även som om A inte kommer bli avslöjad på riktigt för än tjejerna får se vem de är, då får även vi veta det, annars tas spänningen av serien bort en hel del och de är minst 1,5 säsong kvar av serien, så snabbt får vi inte veta vem det är.
 
Sen kommer vi till den andra överraskningen för avsnittet, och det är ju faktumet att Alison lever! Man har ju undrat ett tag och man vet ju dock inte om det är helt säkert då deras källa kanske inte är jätte säker, men man har ju undrat angående den där handen man fick se sticka ut ur marken en gång, kan ju varit någon som fått henne verka död, de finns ju piller som får äns hjärta och puls sakta ner så man kan verka död, kanske hände nått sånt med henne? och hon sen blev begravd levande! hmm, ska bli spännande att se sen om de hittar Alison eller inte och isåfall hur ska serien fortsätta med henne?
 
Hmm massa frågor kvar att få svaret på! Kommenteta gärna era tankar kring avsnittet och säg till om ni tror att jag har helt fel i mina tankar! hihi.
#1 - - linnea,:

min kompis berättade för mig för ett tag sen att hon läst om olika pll teorier och att hon tror att Alison har en tvilling att den antingen var tvillingen som dödade Alison eller tvärtom.. Själv vet jag inte alls. Blir alltid så förvirrad av pll.
Håller dock med dig om att jag tror inte att Ezra är A, det går liksom inte ihop för mig.

Svar: ahh kanske det kan vara? hmmm man vet ju aldrig nägonsin med denna serien haha, men att Ezra inte är A är jag rätt säker på, men får la se! :)
Johanna Mattila

#2 - - Madde:

Tänkte exakt likadant som du, angående att man aldrig såg vem som satte på sig masken. Hade de velat att Ezra skulle komma fram som en del av A-team skulle de visat det tydligare.

Läste lite teorier och flera tror att Ezra kan ha en ond tvilling som är en del av A-team om dem ska försöka vinkla det åt de hållet. För de som gör PLL (kommer ej ihåg namn) pratade någom om något tvillingspår förut, men att de inte skulle köra på Alison som i böckerna. Även Lucy skrev på sin Instagram förut något om att hon skulle tycka de var kul om hennes karaktär blir den som har en tvilling. Kanske det är Ezra som är det?

Men är iaf rätt säker på att han inte är ond på riktigt eftersom de byggt upp hans och Aris relation så bra och dem har många som shippar dem. Skulle bli väääldigt många sura miner om det visar sig att han verkligen har varit med i A-team hela tiden för att förstöra för dem...

Svar: ja det är så himla svårt att veta hur de kommer göra, allt är så komplicerat i serien nu shah, men jag tror innerligt inte att Ezra är A. finns så många förklaringar och tankar som sprids runt på internet nu, så vi får väll se :)
Johanna Mattila

Till top