Jack the giant slayer - Recension

Filmrecensioner / Permalink / 1
Ikväll så såg jag och min familj filmen Jack the giant slayer med Nicholas Hoult, Ewan McGregor och Eleanor Tomlinson i huvudrollerna!
 
Jag hade inga förväntningar alls på denna filmen då jag inte hört mycket om den ,men var exhalterad över att se Nicholas Hoult i huvudrollen då jag tycker han är en riktigt duktig skådespelare och inte svek han mig i denna filmen heller, tyckte han gjorde rollen som Jack väldigt bra och han passade perfekt in i denna gamla sagan.
 
Jag har aldrig tänkt på hur hemsk Jack och bönstjälken är men jättarna äter ju folk så lite äcklig var den ju, men jag tyckte de flesta bitarna var rätt humoristiska vilket va bra för då kan man skratta emellan åt med, och det tycker jag är viktigt i alla genrer av film.
 
Det kanske inte var den bästa jag någonsin sett men jag tyckte om den och skulle nog ändå ge den 7/10 om jag skulle välja då den var spännande så man satt och hoppades på att vissa skulle överleva och ville verkligen inte att dom skulle dö osv, sen var det en bra gjord version av sagan, det var nästan precis så man tänker sig sagan om den hade varit verklig.
 
Så jag rekomenderar er att se filmen, duktiga huvudroller och spännande handling, med en liten bit av saga i, alltid kul!

Sophia Bush får roll i Chicago Fire Spin-Off, Chicago PD

Tv-serier / Permalink / 3
Jag är som ni kanske vet ett stort fan av serien Chicago Fire, och för ett tag sedan så kom det ju ut med att det kommer en spin-off på serien som kommer att heta Chicago PD som kommer följa poliserna i Chicago, där kommer bland annat skådespelare som spelat poliser i Chigaco Fire vara med så jag tycker det ska bli kul att se den!
 
Då kan ni tänka er hur glad jag blev när jag såg att en av mina favorit skådespelare någonsin, Sophia Bush nu har fått en roll som kommer vara en av de större rollerna i den nya serien!! Jag är så glad och nu ser jag absolut fram emot att se serien när den kommer ut!
 
Sophia kommer spela rollen som Erin Lindsay, som är en medlem av CPD investigation team, med ett oförväntat förflutet! Så om ni inte sett Chicago Fire så se den och sen börja se den nya! jippieee!
(Bild från Sophia's Instagram där hon taggade Chicago PD)
 
 

Pretty Little Liars - 4x12, Now You See Me, Now you don't - Recension (Spoilers!)

Tv-serier / Permalink / 2
Spännande sista avsnitt nu verkligen! jag kan tänka mig hur många av er Pretty Little Liars fan som blev j
ätte chokade av att ezra "är A" och det klart man reagerade, jag blev dockn inte så förvånad då jag länge  disskuterat att de snart kommer vara Ezra som dom ska försöka få till A, men nu ska jag ge er några fakta som jag kom på som gör att jag är helt övertygad om att han inte är A, men jag kan ju alltid ha fel ahaha.
 
Först och främst så ska jag säga att jag känner denna serien så bra och jag vet hur dom tänker när de överraskar oss med saker som detta, ifall Ezra nu skulle vara A så skulle de ha visat oss att det var han som satte på sig den där dräkten i slutet och att han satte på sig den masken ,men det fick man inte se vilket för denna serien nästan alltid betyder att det är någon helt annan bakom masken. Det ända man fick se egentligen var Ezra i A's lya, vilket jag tror han var för att han följde efter tjejerna när de åkte dit och han blev arg för att A är kvar och gör allt detta, eller någon liknande anledning, men om detta verkligen var den ultimata A, ledaren typ så tro mig när jag säger att de hade visat de tydligare i slutet med dräkten eller nägot mer chokande och avslöjande än så, så nej, jag tror inte att Ezra är A. haha. Ni kan hålla med eller inte, men kanske fick ni er en liten tankeställare nu.
Det käns även som om A inte kommer bli avslöjad på riktigt för än tjejerna får se vem de är, då får även vi veta det, annars tas spänningen av serien bort en hel del och de är minst 1,5 säsong kvar av serien, så snabbt får vi inte veta vem det är.
 
Sen kommer vi till den andra överraskningen för avsnittet, och det är ju faktumet att Alison lever! Man har ju undrat ett tag och man vet ju dock inte om det är helt säkert då deras källa kanske inte är jätte säker, men man har ju undrat angående den där handen man fick se sticka ut ur marken en gång, kan ju varit någon som fått henne verka död, de finns ju piller som får äns hjärta och puls sakta ner så man kan verka död, kanske hände nått sånt med henne? och hon sen blev begravd levande! hmm, ska bli spännande att se sen om de hittar Alison eller inte och isåfall hur ska serien fortsätta med henne?
 
Hmm massa frågor kvar att få svaret på! Kommenteta gärna era tankar kring avsnittet och säg till om ni tror att jag har helt fel i mina tankar! hihi.
Till top