Jack the giant slayer - Recension

Filmrecensioner / Permalink / 1
Ikväll så såg jag och min familj filmen Jack the giant slayer med Nicholas Hoult, Ewan McGregor och Eleanor Tomlinson i huvudrollerna!
 
Jag hade inga förväntningar alls på denna filmen då jag inte hört mycket om den ,men var exhalterad över att se Nicholas Hoult i huvudrollen då jag tycker han är en riktigt duktig skådespelare och inte svek han mig i denna filmen heller, tyckte han gjorde rollen som Jack väldigt bra och han passade perfekt in i denna gamla sagan.
 
Jag har aldrig tänkt på hur hemsk Jack och bönstjälken är men jättarna äter ju folk så lite äcklig var den ju, men jag tyckte de flesta bitarna var rätt humoristiska vilket va bra för då kan man skratta emellan åt med, och det tycker jag är viktigt i alla genrer av film.
 
Det kanske inte var den bästa jag någonsin sett men jag tyckte om den och skulle nog ändå ge den 7/10 om jag skulle välja då den var spännande så man satt och hoppades på att vissa skulle överleva och ville verkligen inte att dom skulle dö osv, sen var det en bra gjord version av sagan, det var nästan precis så man tänker sig sagan om den hade varit verklig.
 
Så jag rekomenderar er att se filmen, duktiga huvudroller och spännande handling, med en liten bit av saga i, alltid kul!
Till top