Zach Braff's kickstarter project!

Filmtrailers & Diverse, Galor & Event, Kändisar / Permalink / 0
Efter den extrema succén med Veronica Mars filmen och deras Kickstarter project så blev skådespelaren Zach Braff (jaa ni känner igen honom som JD i Scrubs) så inspirerad så han bestämde sig för att själv sätta igång en sådan kampanj och det är för en film han vill göra som heter "Wish I was here"! Kolla in videon och titta hur söt han är" Önskar att jag kunde backa honom med! Han är ju värd det! Så är ni fans elelr bara vill hjälpa så gå in HÄR och donera! Han har redan nått över 2 miljoner!

(Klicka HÄR eller på bilden för att komma till hans sida och KOLLA på videon)
 

The vampire diaries - 4x20, The originals - Recension

Tv-serier / Permalink / 0
Detta avsnittet var som många kanske märkte det första avsnittet för den framtida spinoff serien "The Originals" med Klaus och de andra från hans familj i New Orleans! Jag tyckte ändå det var ett bra första avsnitt, jag tror det beror mycet på att jag verkligen gillar Klaus och älskar att se hans känsligare sidorsåsom när han ringde Carolina i slutet och sa att han vill visa henne hans stad en vacker dag, det var så gulligt att trots att han har sin egna stad och serie nu så har dom ändå kvar Klaroline storyn!

Sen så blev jag lite smått irriterad när själva handlingen nu baseras på en mysitisk graviditet mellan Klaus och Haley!! Det är ju precis som från serien Angel och den mystiska vampyr graviditeten mellan Angel och Darla! herregud liksom! Men jag gillar tanken på att Klaus kommer få en bebis att bry sig om och tyvärr gillar jag inte Haley så hoppas hon inte klarar sig genom graviditeten ,precis som i Angel, det hade vart bra haha! Men ja det va ju en twist som jag inte tänkt mig och det gör ju såklart denna nystartade serien lite mer intressant!


Han som spelar Marcel är verkligen en av de skådespelare jag gillar minst, förstår inte grejen med honom ändå så ser jag honom i alla serer nu för tiden, nydligen i Grey's Anatomy tex! Men det är ju tur för mig då att han  är någon som Klaus nu hatar och som alla i stan hatar och vill ha död, så jag känner att jag inte är ensam med känslan av attt vilja ha bort honom ur serien haha. Tycket han är så töntigt när han försöker vara coolare är Klaus! Det kommer ju aldrig hända,ingen är så badass om Klaus och han kommer ta över och bli kung some day! hih.

Nu fårvi se hur resten av serien håller i sig! Den har nämligen precis blivit upplockad för en full säsong redan efter första avsnittet! så vi har en hel del Originals kvar att se!
Till top