Grey's Anatomy - 9x01, Going,Going,Gone (säsongsstart) - Recension (Spoilers!!)

Tv-serier / Permalink / 3

Alltså jag får panik, varför dödar ni alltid dom karaktärerna som gör serien braa?! Varför dödade dom Mark! Han var så söt och jag älskade honom såg fram emot en säsong med honom, tänkte att det skulle bli svårt för han när Lexi dog och allt men så dör han själv...

Det var i och för sig ett ganska fint avsnitt, riktigt hemskt var det och jag klarade nästan inte av att se hans maskin stängas av och se han sakta dö, usch, men det var ett fint gjort avsnitt med alla klipp från olika år och hur de slutade avsnittet med ett klipp på han och hans dotter. 

Först trodde jag att Arizona hade dött ,men jag antog att hon var vid liv när Mark dog, och ja det var hon ju,dock med amputerat ben,fyy, nu kommer det antagligen bli många avsnitt då hon kommer hata livet och stackars Callie kommer få klara sig själv, hatar när folk skyller på någon som inte hade något med skadan att göra, jag vet inte hur det gick till (man får reda på det i nästa avsnitt) men det är ju inte Callies fel att Arizonas ben var så förstört.

Okej, de nya läkarna på sjukhuset då, kass skådespelare som kom in (hon som Meredith tog in till operation salen) ,känns så himla B, påminner om den nya rachel i Glee. Hoppas hon inte kommer bli någon slags huvudroll. Sen blev jag lite smått glad av att se Tina Majorino (Spelade Mac i Veronica Mars) som en av de nya läkarna, hihi, hon var så skön i Veronica mars!

Derek och hans hand, kommer han eller kkommer han inte kunna operera igen? Jo det klart han kommer, samma här så antar jag att de kommer vara ett par avsnitt då han blir arg för hans hand börjar domna, men sen kommer väll någon på en lösning, jag menar de är ju ändå Derek Sheperd vi snackar om, tror knappast han kommer sluta operera. Men vi får se, trodde inte Mark skulle dö heller, men det gjorde han.

Usch att Mark dog är inte okej, men men, de är väll bara gå vidare... hahah :P
#1 - - Bea - Seriesnack.blogg.se:

Jag fullkomligt älskade avsnittet, samtidigt som jag grät som ett barn. Kommer sakna Mark nåt otroligt. Klarade knappt av att se avsnittet :( Det blev för mycket. Särskilt i slutet med hans dotter och "1968-2012". Värre än Lexies död faktiskt, för där hände allt så snabbt. Man hann knappt reagera då.

Svar: Jaa fyfan va jobbigt det var att se! jag dog nästan inombords, mycket hämskare än när LExi dog, det mmed lexi var ledsamt men de med Mark var HEMSKT! . de va fint å så, men usch inte okej
Johanna Mattila

#2 - - Ophi:

Trodde också att Arizona hade dött först så tänkte att de kan ju inte döda Mark också! Så satt och väntade på att han skulle klara sig på nått mirakulöst sätt och att maskinen skulle börja pipa positivt men nej :( Usch. Men att jag satt och fulgrät på bussen måste ha varit en rolig upplevelse för de andra!

Svar: jaa det var verkligen hemskt, tårarna bara rann ner för mina kinder! Usch att han är död! Jag väntade också på ett mirakel, men så kom det aldrig något :(
Johanna Mattila

#3 - - Nathalie - FOTO&DESIGN:

Åh! Skrev precis en recension så det var kul att läsa din.

Tyckte också att nya läkaren påminde om nya rachel! Dock tror jag att hon kommer växa, kan ju ha varit första avsnittet bara.

Tyvärr, påminner Dereks hand mig lite väl mycket om .. vad hette han, dr. Burk? Men det blir säkert bra.

Svar: hehe tack :D jag läste din med nu bara för det , asså jag orkar itne de är för ledsamt! Hahah :D
Jag trodde jag skulle vara den ända som tyckte de två påminde om varandra, bra att jag inte är ensam ;) ahh de kanske hon gör, men de känns som om jag vill ha nån mer spännande som ska bli en nu huvudroll, för hon verkar lite tråkig.

Jaaa faktiskt, men de måste ju lägga lite drama i hans liv nu, de var väll för länge sen han mådde dåligt xD
Johanna Mattila

Till top