Criminal Minds - 8x01, The Silencer (Säsongsstart) - Recension

Tv-serier / USA, avsnitt, criminal minds, premiärer, serier, the silencer, tyst / Permalink / 0
Kollade alldeles nyss på säsongspremiären av Criminal Minds säsong 8, oj så jag har längtat, jag har blivit helt besatt av denna serien!

Jag visste att det skulle bli lite tråkigt nu när Emily (Paget Brewster) inte är med längre, men då tänkte jag ,vi har ju alla andra goingar! jag älskar teamet, Spencer, Penelope, JJ, ALLA. MEN då kommer en ny tjej in nu i säsong 8, en ny tråkig tjej som inte alls passar in, jag blev så besviken, det känndes som hon bara drog ner allt och passar inte alls in i teamet och jag har läst andra CM fans kommentarer och det är många som håller med mig, jag hoppas hon är tillfällig, hon förstör kemin i gruppen och hon ser ut att passa in i en sån här serie, men inte i Criminal Minds, inte alls.

Jag gillade avsnittet, det är inte det, men har nästan bara negativt att säga bara för den nya tjejen (kommer inte äns ihåg hennes namn) drog ner så mycket, för självklart skulle hon kunna teckenspråk och kunna kominucera med "The Silencer". Det var lite sorgligt när man fick se flashbacks på hans barndom, vissa borde fan inte få vara föräldrar alltså. (Tro inte att jag gillade honom nu, han var ju fortfarande psyko haha)

Jag är så glad att ha serien tillbaka, jag kände att jag hade ett behov av lite Spencer Reid nu efter deras långa sommar paus hihi.

Till top