Pretty Little Liars - 3x13, This is a dark ride (Halloween special) - Recension

Tv-serier / Permalink / 0
Idag kom det nyaste Pretty Little Liars avsnittet och det var deras andra årliga halloween avsnitt!

Detta avsnittet var fullt av spänning och jag gillade det starkt! Det var så man satt spänd och hoppades att Aria och Spencer bland annat skulle överleva, det var lite läskigt också vilket är bra då det är ett halloween avsnitt, förra årets halloween avsnitt var inte alls lika bra som årets!

Det måste varit så himla hemskt när Aria var fast i den lådan och när A försökte putta  ut den från tåget, usch, fatta vilken panik man hade haft om man var i hennes situation, men självklart så kom hennes vänner precis i tid och räddade henne.Sen att Garett låg död i lådan som Aria var instängd i måste gett henne ännnu mer panik, hon måste ju vara "scarred for life".

Och läskigt för Spencer måste det även varit att hänga över räcket på tåget och ha någon som försöker trycka ner en på spåret, jag hade fått panik och säkert ramlat av ahah, men hon hade ju tur iallafall

Var det bara jag som i detta avsnittet började misstänka Ezra lite? i vanliga fall brukar jag inte det ,men att han kom dit på tåget precis efter allt hade hänt, när han egentligen hade något möte kändes lite konstigt, visst han hade ju en ursäkt och sa att han ville överraska henne,men något med det fick mig att börja misstänka honom, hoppas inte han är ond bara!

Sen det med Hannah och att hon trodde de var Caleb hon pratade med men det egentligen var A kändes bara dumt, dom borde ha lärt sig vid detta laget! Man ska alltid kolla vem som är under masken innan man börjar pussa på dom och berätta massa saker, det käns som dom aldrig lär sig av sina tidigare misstag! Dumt av dom!

Sen sista grejen jag ville nämna var Adam Lambert i avsnittet, han var ju på tåget och sjöng, han passade väldigt bra in tyckte jag och jag tyckte dom valde perfekta artisten till avsnittet! Musiken passade och det var kul att han gick och flirtade lite med Aria och man såg ju att hon  gillade det hehe.
Till top