Criminal Minds - 8x04, God Complex - Recension

Tv-serier / Permalink / 0
Criminal minds Season 8 castDetta avsnittet var lite speciellt därför kände jag att jag var tvungen att skriva lite om det.

För det fösta kan jag ju då nämna att amputation är något av det äckligaste som finns jag jag har en stor fovi för amputerade lemmar och SPECIELLT ben och fötter och va handlar då detta avsnittet om? jo jusst allt det jag nyss nämnde, en äcklig psykopat som amputerar folks ben och försöker sätta på dom på andra BLÄ, knappt så jag kunde ta mig igenom dom scenerna..

Sen så måste jag säga att jag älskar att Spencer var så mycket i avsnittet, jag älskar honom, har är så underbar, och så har han pratat med en mystiskt tjej nu ett tag som hjälper honom och dom är så fina när dom pratar för dom är så lika, men vad händer i slutet hon säger "I love you" jag blev rörd, men lite orolig och tänker, hur nära har dom egentligen kunnat komma? och jag blev även lite avis haha.

Så ja det var mest dom två grejerna jag hade att säga, jag älskar spencer och amputation är äääckligt och jag mins när det var någon seriemördare i dom första säsongerna som höll på med sådant, det var minst lika äckligt det!
Till top