Glad Halloween!

/ Permalink / 0
Nu är det dock bara ca 1minut kvar av Halloween men ville ändå svänga in här och säga GLAD HALLOWEEN! Det är absolut min favorit högtid på året, önskade dock att Sverige firade det lika mycket som USA. Men jag gör det bästa jag kan ändå!

Jag har firat genom att först åka och shoppa lite halloween kläder för en hallloween fest jag ska till på fredag, sen så åkte jag hem och bakade halloween cupcakes i några timmar (Bakade Morotskaka cupcakes och Choklad cupcakes i formar med pumpor på , MUMS)
Sen när de var klara satte jag mig i mitt rum med lite ljus och håller nu på att ha ett Scream Marathon! älskar scream filmerna och jag är på den andra nu, så har de andra två kvar sen, får se om jag hinner se dom hih.

Vad har ni gjort för att fira halloween? har ni något speciellt som ni gillar med högtiden?

Criminal Minds - 8x04, God Complex - Recension

Tv-serier / Permalink / 0
Criminal minds Season 8 castDetta avsnittet var lite speciellt därför kände jag att jag var tvungen att skriva lite om det.

För det fösta kan jag ju då nämna att amputation är något av det äckligaste som finns jag jag har en stor fovi för amputerade lemmar och SPECIELLT ben och fötter och va handlar då detta avsnittet om? jo jusst allt det jag nyss nämnde, en äcklig psykopat som amputerar folks ben och försöker sätta på dom på andra BLÄ, knappt så jag kunde ta mig igenom dom scenerna..

Sen så måste jag säga att jag älskar att Spencer var så mycket i avsnittet, jag älskar honom, har är så underbar, och så har han pratat med en mystiskt tjej nu ett tag som hjälper honom och dom är så fina när dom pratar för dom är så lika, men vad händer i slutet hon säger "I love you" jag blev rörd, men lite orolig och tänker, hur nära har dom egentligen kunnat komma? och jag blev även lite avis haha.

Så ja det var mest dom två grejerna jag hade att säga, jag älskar spencer och amputation är äääckligt och jag mins när det var någon seriemördare i dom första säsongerna som höll på med sådant, det var minst lika äckligt det!

Pretty Little Liars - 3x13, This is a dark ride (Halloween special) - Recension

Tv-serier / Permalink / 0
Idag kom det nyaste Pretty Little Liars avsnittet och det var deras andra årliga halloween avsnitt!

Detta avsnittet var fullt av spänning och jag gillade det starkt! Det var så man satt spänd och hoppades att Aria och Spencer bland annat skulle överleva, det var lite läskigt också vilket är bra då det är ett halloween avsnitt, förra årets halloween avsnitt var inte alls lika bra som årets!

Det måste varit så himla hemskt när Aria var fast i den lådan och när A försökte putta  ut den från tåget, usch, fatta vilken panik man hade haft om man var i hennes situation, men självklart så kom hennes vänner precis i tid och räddade henne.Sen att Garett låg död i lådan som Aria var instängd i måste gett henne ännnu mer panik, hon måste ju vara "scarred for life".

Och läskigt för Spencer måste det även varit att hänga över räcket på tåget och ha någon som försöker trycka ner en på spåret, jag hade fått panik och säkert ramlat av ahah, men hon hade ju tur iallafall

Var det bara jag som i detta avsnittet började misstänka Ezra lite? i vanliga fall brukar jag inte det ,men att han kom dit på tåget precis efter allt hade hänt, när han egentligen hade något möte kändes lite konstigt, visst han hade ju en ursäkt och sa att han ville överraska henne,men något med det fick mig att börja misstänka honom, hoppas inte han är ond bara!

Sen det med Hannah och att hon trodde de var Caleb hon pratade med men det egentligen var A kändes bara dumt, dom borde ha lärt sig vid detta laget! Man ska alltid kolla vem som är under masken innan man börjar pussa på dom och berätta massa saker, det käns som dom aldrig lär sig av sina tidigare misstag! Dumt av dom!

Sen sista grejen jag ville nämna var Adam Lambert i avsnittet, han var ju på tåget och sjöng, han passade väldigt bra in tyckte jag och jag tyckte dom valde perfekta artisten till avsnittet! Musiken passade och det var kul att han gick och flirtade lite med Aria och man såg ju att hon  gillade det hehe.
Till top