90210 - 5x07, 99 Problems - Recension

Tv-serier / 90210, series, tv / Permalink / 1
Jag är några dagar seg med denna recensionen men jag glömde helt enkelt haha.

Jag måste säga att jag tycker så himla synd om Liam, nu kommer ÄNNU en stalker tjej, jag tänkte att det skulle vara något sådant när hon polisen kom och började jobba som hans livvakt! Men jag tycker så synd om honom för han får alltid konstiga och galna tjejer, och han är ju så söt! Han förtjänar bättre, men sammtidigt är jag glad att han och Silver aldrig riktigt blev tillsammans.

Sen så hände det väll egentligen inte jättemycket spännande, jag gillade att se Amber Stevens från Greek i avsnittet ,som nu är Max nya assistent. Hon är en härlig skådespelerska men jag hoppas verkligen att de inte får henne och Max och göra något, jag hoppas att hon och Naomi blir vänner typ, det hade varit kul! Men jag känner serien vid detta laget så man vet aldrig va de kommer att göra eller vad som kommer hända, alla har alltid något mörkt inom sig!

Sen sist ska jag bara säga, att Dixon är sååå tråkig och jag vill att Adrianna bara ska ta modet till sig och göra slut med honom, för deras förhållande är bara fejk nu!

Aldrig visat Buffy pilot avsnitt!

Sociala Medier, Tv-serier / Permalink / 1
Jag såg precis detta klippet från en fan sida på Twitter, det är ett aldrig visat avsnitt av Buffy, det är alltså pilot avsnittet i säsong 1, det är som ni kommer se en annan willow och gud va dåligt det är haha, jag är så glad att de ändrade och hittade en ny skådespelerska som spelar Willow.
Allt är rätt dåligt i detta avsnittet, dialogerna, hur det klippt och även hur bibloteket och the bronze ser ut, men det är riktigt kul att se hur de var tänkt i början och hur bra den är nu trots det! :D 

Fun Facts del 4!

/ Angel, Buffy, fakta, fun¨roligt, glee, info, serier, supernatural, trivia, tv / Permalink / 0
* Dagen då Lea Michele hade sin Audition för rollen som Rachel i Glee, så var hon med om en bilolycka precis utanför studion, hon kom in till sin Audition och bokstavligen fortfarande drog glas ut ur hennes hår!

* Courteney Cox från Vänner var först erbjuden rollen som Rachel, men hon frågade sedan om hon kunde få spela Monica, efter hon läst mer om den rollen.

* Jim Beaver (Som spelar Bobby i Supernatural) var från början bara menad att vara med i 1 avsnitt!

* Karaktären Gunn i tvserien Angel är döpt efter bröderna James Gunn och Sean Gunn som Joss Whedon tidigare hade jobbat med.
*Joss Whedon sa till TV Guide att anledningen att Charisma Carpetner (Cordelia) försvann mer och mer från serien under säsong 4 var för att de inte kom på något mer för henne att göra.

* The Book Of Shadows från serien Charmed väger ungefär 5kg och var den värdefullaste saken dom hade på inspelningarna.

* Många gånger under Glee inspelningar var de tvungen att stoppa inspelningen och säga till Kevin McHale (Arite) att sluta röra hans fötter till musiken


Till top