90210 - 5x07, 99 Problems - Recension

Tv-serier / 90210, series, tv / Permalink / 1
Jag är några dagar seg med denna recensionen men jag glömde helt enkelt haha.

Jag måste säga att jag tycker så himla synd om Liam, nu kommer ÄNNU en stalker tjej, jag tänkte att det skulle vara något sådant när hon polisen kom och började jobba som hans livvakt! Men jag tycker så synd om honom för han får alltid konstiga och galna tjejer, och han är ju så söt! Han förtjänar bättre, men sammtidigt är jag glad att han och Silver aldrig riktigt blev tillsammans.

Sen så hände det väll egentligen inte jättemycket spännande, jag gillade att se Amber Stevens från Greek i avsnittet ,som nu är Max nya assistent. Hon är en härlig skådespelerska men jag hoppas verkligen att de inte får henne och Max och göra något, jag hoppas att hon och Naomi blir vänner typ, det hade varit kul! Men jag känner serien vid detta laget så man vet aldrig va de kommer att göra eller vad som kommer hända, alla har alltid något mörkt inom sig!

Sen sist ska jag bara säga, att Dixon är sååå tråkig och jag vill att Adrianna bara ska ta modet till sig och göra slut med honom, för deras förhållande är bara fejk nu!

Till top