Milla Jovovich nya singel!

Musik / Permalink / 1
Här har ni den grymma skådespelerskan Milla Jovovich nya låt vid namn Electric sky! Jag är själv ett stort Milla fan och älskar henne som rollen som Alice i Resident Evil filmerna, så de va kul att se att hon släppt en låt! lyssna nedan! :)

The Cabin in the woods - Recension!

Filmrecensioner / Permalink / 0

Idag var jag och såg den efterlängtade filmen The Cabin In The Woods av Joss Whedon med min syster Emma och min kompis Madde. 

Ordet för denna filmen var verkligen Konstig, haha inte dåligt konstig eller bra konstig utan mest konstig och weird haha men jag gillade den mycket ändå, det var min slags film och jag gillar sånt skumt, stuga i skogen, ungdommar som dör och allt sånt men denna hade verkligen en twist och det blev bara mer konstigt och större överdrifter hela vägen genom filmen, det man inte inser när man seri trailern är att den till och med innehåller gudar och sånt hahah.

En sak som var en självklarhet när man vet att Joss har gjort den var ju att den var komisk! och jag älskar att slutet verkligen inte var förutsägbart som det brukar vara i varända sån film i hela världen och det är absolut ett plus!

Det var en bra film som jag tyckte om men skådespelar valet kanske inte var det bästa jag gillar han från dollhouse och Chris Hemsworth (vem gillar inte honom liksom?) men tjejerna var ett minus, men hur oförutsägbar den var och nytänke den var, blev stooort plus! 
se den :)

Grey's Anatomy - 8x24, Flight - säsongsavslut - recension (SPOILERS!!)

Tv-serier / Permalink / 2
Alllstå, OMG ,jag orkar inte med denna serien ibland jag satt bar aoch grät och grät genom detta förfärliga avsnittet! det var sååå bra men sååå hemskt så tårarna slutade inte komma.

Jag visste att någon skulle dö och jag satt hela tiden orolig, men neeej inte Lexi! jag tycker det kom verkligen som en överrasskning att hon skulle dö, och mitt hjärta dog lite när Mark satt och sa " I Love You" hela tiden ända tills hon dog ,och hur han först hade hopp om att hon skulle överleva och efter han försökt lyfta planet så tog han hennes hand och då förstod man att han visste att hon skulle dö, usch så jävla hemskt!

Min största rädsla var när Mark blevhelt vit i ansiktet och när Christina insåg att han hade livshotande skador som man inte bara hade sett för än nu, jag var så rädd för att han skulle  dö och det hade inte varit okej för jag älskar Mark, han är en av mina favoriter utan tvekan!

Avsnittet hade även två UUUSCH VA ÄCKLIGT JAG DÖR moments, första var när man såg att Arizonas ben stack ut, då höll jag på att svimma haha jag klarar inte av när ben sticker ut, det  är så fruktansvärt äckligt och fel! och andra gången var ju när Derek typ krossade sin hand för att komma loss och när de sen skulle fixa hans sår, bläää.

Jag gillade inte när man fick se allt på sjukhuset det förstörde hela spänningen och det var verkligen onödigt, och jag blev besviken när man inte fick se reaktionerna på när de på sjukhuset inser att de är borta och vad som har hänt! Jag kommer bli riktigt riktigt arg på Shonda Rhimes om de gör en sån " a week later" grej så man inte får se reaktioner osv, hatar verkligen sånt, det suger så jävla mycket och jag hade hatat dom för det!

Längtar till nästa säsong nu!!
Till top