One Tree Hill - 9x12, Anyone who had a heart - Recension (spoilers)

Tv-serier / Permalink / 3
Såg precis det näst sista avsnittet av One Tree Hill någonsin! det skär lite i hjärtat att tänka att nästa vecka kommer vi alla få se det sista avsnittet, Slutet på One Tree Hill. 

Detta var ett väldigt fint avsnitt och det var mycket kännslor speciellt kärlek men på nått sätt kändes detta som slutet, som om det var ett sista avsnitt, så jag undrar hur de kommer avsluta hela serien sen för detta var ändå ett  fint slut! 
ÄNTLIGEN friade Clay till Quinn!! jag har velat att detta ska hända jätte länge och nu är det verkligen dags och det gjorde mig så glad att dom klämde in deras förlovning nu! Och allt det med söta Logan var rätt fint i detta avsnittet, man har länge varit trött på Clay och hans historier men nu var det inte så mycket långa utdragna scener utan det var jätttefint hur de sov i tältet och blev som en liten familj.

Mycket minnen blev uppdragna i avsnittet,såsom "The Burning Boat Festival" och Haley pratade med Brooke om sitt minne när hon ljög för Lucas om att vara med Nathan för många år sedan, att Mouth ska tillbaka till sport och allt kring Brooke, hennes dagbok och hur svårt hennes liv med sina föräldrar varit, jag tycker verkligen Brooke är den bästa karaktären, så stark,vacker och modig, henne sliv har verkligen utvecklas och hon har sån tur attt hon hittade Julian och fick sina söner!

Nästa avsnitt heter "One Tree Hill" vilket jag tycker är ett skit bra namn på ett sista avsnitt, jag ryser nästan lite av att tänka på det, det är alltid nått speciellt med serieavslut på sånna här serier, får se om man får se när julian börjar filma sin serie (också en liten kul grej, att han ska göra serien One Tree Hill haha) och får se hur det blir med allt och alla och hur allt kommer att avslutas!

Jag är riktigt nervös sammtidigt som jag är peppad för nästa veckas avslut!
#1 - - fanny:

dem kommer nog ha en sån "års fest" (glömde av ordet) på tric nästa avsnitt! ;)

#2 - - Hanna:

Jag har hoppas verkligen att Lucas och Peyton kommer med sin Sawyer i sista avsnittet! Och att det blir ett lite mysigt och halvöverlyckligt, löjligt sista avsnitt som slutar med (och kanske börjar) med "I don't anna be"! Det skulle fullborda serien för mig, det perfekta avslutet skulle jag nog våga kalla de till och med:)

#3 - - Madeleine:

jag älskar dina recension om min favorit serie!

Till top