Ghost Whisperer säsong 4 - Recension (stora spoilers)

Tv-serier / Permalink / 1

Om ni inte sett klart Ghost Whisperer till säsong 4 och planerar att göra det så ska jag vana er nu att inte läsa vidare då extremt mycket Spoilers kommer att bli avslöjade haha.

Säsong 4 för mig är absolut den hemskaste/sorgligaste och även den bästa säsongen hittils. Ibland kan hela serien självklart bli lite seg med alla spöken och så men säsong 4 går in på så mycket mer än så!

Först kan jag ju nämna att Jim dööör!! omg, jag höll på att gråta ögonen ur mig, och allt jag satt och hoppades på var attt det var en dröm, allt var så sorgligt när hon satt där vid hans sjukhussäng och han bad henne att bara kolla på honom och minnas honom så han var, och så ser man hans kropp ligga bakom död, usch och fy! hur kan de döda den bästa mannen i världen tänkte jag?!
Dock så är det som är så bra med sci-fi serier att ingen är helt död! och pga av deras kärlek så hoppade jims själv in i en annans kropp, sam! Jag tyckte det var en fin historia när hon var tvungen att återigen bli kär i mannen som hon varit gift med i så många år. Usch, akkt var så sorgligt och jag grät nog i varje avsnitt hela tiden!

Sen i avsnitt 18 så kom Jim's minnen äntligen tillbaka i en nära döden upplevelse! och jag kan inte äns tänka mig hur undeerbart det måste känts för Melinda! Ibland tycker jag det verkar som dom två är kära på riktigt, dom är duktiga skådisar då när de ser på varandra i serien så ser man verkligen kärleken tycker jag, så himla fint!!

Nu måste de även gifta sig igen samt att "Raise" deras son som snart kommer till världen när Jim ser ut som Sam! fatta vilken confusion för alla deras vänner och familj.

Sen en sak med säsongen jag tänkte på var att Proffesor Payne som jag gillade jättemycket försvann i början av säsongen och in kommer en ny kille Eli James! och rolig överrasskning ,han spelas av Jamie Kennedy! som många känner som Randy från Scream filmerna, alltid gillat honom och nu börjar även han få ett sånt fint förhållande till Melinda då han halvt delar hennes förmåga då han kan höra spöken! Jag gillar han karaktär, saknar Payne lite men Jamie Kennedy's roll får bli bra ändå :D

Massa spänning och stora händelser i denna säsongen ,absolut min favorit säsong hitils!

One Tree Hill - 9x12, Anyone who had a heart - Recension (spoilers)

Tv-serier / Permalink / 3
Såg precis det näst sista avsnittet av One Tree Hill någonsin! det skär lite i hjärtat att tänka att nästa vecka kommer vi alla få se det sista avsnittet, Slutet på One Tree Hill. 

Detta var ett väldigt fint avsnitt och det var mycket kännslor speciellt kärlek men på nått sätt kändes detta som slutet, som om det var ett sista avsnitt, så jag undrar hur de kommer avsluta hela serien sen för detta var ändå ett  fint slut! 
ÄNTLIGEN friade Clay till Quinn!! jag har velat att detta ska hända jätte länge och nu är det verkligen dags och det gjorde mig så glad att dom klämde in deras förlovning nu! Och allt det med söta Logan var rätt fint i detta avsnittet, man har länge varit trött på Clay och hans historier men nu var det inte så mycket långa utdragna scener utan det var jätttefint hur de sov i tältet och blev som en liten familj.

Mycket minnen blev uppdragna i avsnittet,såsom "The Burning Boat Festival" och Haley pratade med Brooke om sitt minne när hon ljög för Lucas om att vara med Nathan för många år sedan, att Mouth ska tillbaka till sport och allt kring Brooke, hennes dagbok och hur svårt hennes liv med sina föräldrar varit, jag tycker verkligen Brooke är den bästa karaktären, så stark,vacker och modig, henne sliv har verkligen utvecklas och hon har sån tur attt hon hittade Julian och fick sina söner!

Nästa avsnitt heter "One Tree Hill" vilket jag tycker är ett skit bra namn på ett sista avsnitt, jag ryser nästan lite av att tänka på det, det är alltid nått speciellt med serieavslut på sånna här serier, får se om man får se när julian börjar filma sin serie (också en liten kul grej, att han ska göra serien One Tree Hill haha) och får se hur det blir med allt och alla och hur allt kommer att avslutas!

Jag är riktigt nervös sammtidigt som jag är peppad för nästa veckas avslut!
Till top