Ghost Whisperer säsong 4 - Recension (stora spoilers)

Tv-serier / Permalink / 1

Om ni inte sett klart Ghost Whisperer till säsong 4 och planerar att göra det så ska jag vana er nu att inte läsa vidare då extremt mycket Spoilers kommer att bli avslöjade haha.

Säsong 4 för mig är absolut den hemskaste/sorgligaste och även den bästa säsongen hittils. Ibland kan hela serien självklart bli lite seg med alla spöken och så men säsong 4 går in på så mycket mer än så!

Först kan jag ju nämna att Jim dööör!! omg, jag höll på att gråta ögonen ur mig, och allt jag satt och hoppades på var attt det var en dröm, allt var så sorgligt när hon satt där vid hans sjukhussäng och han bad henne att bara kolla på honom och minnas honom så han var, och så ser man hans kropp ligga bakom död, usch och fy! hur kan de döda den bästa mannen i världen tänkte jag?!
Dock så är det som är så bra med sci-fi serier att ingen är helt död! och pga av deras kärlek så hoppade jims själv in i en annans kropp, sam! Jag tyckte det var en fin historia när hon var tvungen att återigen bli kär i mannen som hon varit gift med i så många år. Usch, akkt var så sorgligt och jag grät nog i varje avsnitt hela tiden!

Sen i avsnitt 18 så kom Jim's minnen äntligen tillbaka i en nära döden upplevelse! och jag kan inte äns tänka mig hur undeerbart det måste känts för Melinda! Ibland tycker jag det verkar som dom två är kära på riktigt, dom är duktiga skådisar då när de ser på varandra i serien så ser man verkligen kärleken tycker jag, så himla fint!!

Nu måste de även gifta sig igen samt att "Raise" deras son som snart kommer till världen när Jim ser ut som Sam! fatta vilken confusion för alla deras vänner och familj.

Sen en sak med säsongen jag tänkte på var att Proffesor Payne som jag gillade jättemycket försvann i början av säsongen och in kommer en ny kille Eli James! och rolig överrasskning ,han spelas av Jamie Kennedy! som många känner som Randy från Scream filmerna, alltid gillat honom och nu börjar även han få ett sånt fint förhållande till Melinda då han halvt delar hennes förmåga då han kan höra spöken! Jag gillar han karaktär, saknar Payne lite men Jamie Kennedy's roll får bli bra ändå :D

Massa spänning och stora händelser i denna säsongen ,absolut min favorit säsong hitils!
Till top