Serie säsongstarter - datum

Allmänt, Tv-serier / 90210, arrow, gossip girl, hart of dixie, premiärer, serier, supernatural, säsonger / Permalink / 0

Många undrar ju när alla serier som gått på sommarlovspaus nu kommer att börja igen och då ska jag ge er så många jag vet, så kan jag ge er en fullständig lista kanske i Augusti eller Juli då alla har kommit ut med sina datum! (datumen nedan är de datumen då de visas i USA så ni som streamar eller laddar ner kan räkna med en dag senare och sverige datumen har jag tyvärr ingen aning om)

Supernatural säsong 8 - 3 Oktober

90210 säsong 5 - 8 Oktober

Gossip Girl säsong 6 - 8 Oktober

Hart of Dixie säsong 2 - 2 Oktober

Nikita säsong 3 - 19 Oktober

Arrow (seriepremiär) - 10 Oktober

America's next top model säsong 19 - 24 Augusti


Så där har ni några! CW kom nämligen ut med sina premiärer för bara en stund sen så nu är de bara att vänta på de andra :)

Pretty Litte Liars - 3x04, Birds of a feather - Recension (Spoilers)

/ Permalink / 0

Finns väll egentligen inte så mycket att kommentera på detta avsnittet då det var lite tomt på händelser men kan nog hitta saker ändå hah. 

Maya's kusin kom ju in i bilden och snackade med Emily i hela avsnittet, boooorriiiing var det jag tänkte, ännu en tråkig sak som kommer kretsa kring Emily, allt var ju så tråkigt när de satt och snackade, lite minnen om Maya typ och om att han ska flytta till Rosewood, åh va segt känner jag men men det är bara spola förbi de delarna haha.

En sak jag tänker är på Hannah, hon är ju så himla dålig på att hantera alllt med Caleb, ingen överraskning att han dumpade henne precis, de har ju pågått ett bra tag nu och hon har ju verkligen inte gjort något för att hjälpa situationen, någon bättre lögn kan hon väll komma på så att Caleb stannar utan att dö pga A? något kan hon väll ge honom? Men nej istället är hon tyst och fortsätter alla lögner, jag hade gjort samma sak om jag var Caleb.

Att det var Melissa som var "The black swan" förvånade mig inte alls, det är ju något som man misstänkt hela tiden och tror dom verkligen att hon är A? nej tror inte det, Melissa är inte så smart, isåfall döljer hon det väldigt bra.

Och i slutet ser man hur A ger Mona rättigheter att ha besökare, det betyder ju verkligen att A har mycket makt, och kan manipulera pretty much allt!

Får hoppas nästa veckas avsnitt blir lite bättre, detta var verkligen inte det bästa.

San Diego

Allmänt, Mitt liv / San Diego, USA, amerika, kalifornien, serier, sommar / Permalink / 3
Jag har varit jättekass på att uppdatera denna bloggen, har bara varit riktigt busy hela tiden med alla Au Pair grejer och andra livssaker men tänkte uppdatera er som inte läser min personliga blogg om mitt kommande Au Pair äventyr som jag nämnt att jag ska på!

Jag har fått en jättefin familj i San Diego, Kalifornien, USA!! Så sen 13.e Augusti så åker jag från sverige till New York och sedan vidare mot Kalifornien för ett år av spännande nya äventyr!! Jag är så himla glad och skriver nog lite mer om mitt liv på min vanliga blogg, så om ni vill så följ gärna den med om ni vill ha koll på Amerika tiden sen :)

Jag ska försöka va duktigare på uppdatera om mina serier, men de har blivit lite torrt med serier på sistone nu när alla (nästan) är på sommarlov, och nu när jag kollat klart massor av de andra serierna som jag hade. Ska försöka gö ett inlägg med alla seriestarter snart så ni har lite koll när sommaren tar slut sen ;)

Puss och tack för ni stannat kvar! Ge mig gärna idéer och tips! 

Till top