Pretty Little Liars - 3x07, Crazy - Recension

Tv-serier / Permalink / 0

Denna veckans avsnitt av Pretty Little Liars gillade jag faktiskt! Nu för tiden har jag haft tendensen att tycka dom är lite sega men denna veckan var annorlunda, and I liked it!

Först tänkte jag bara nämna att jag älskar att Steve Talley är med och spelar Ella's (aria's mamma) date, det är någon som får mig att verkligen gilla honom och hans roll, ni kanske känner igen honom från bland annat två American Pie filmer! hehe, så den matchningen tyckte jag faktiskt om!

Sen gillade jag att avsnittet var spännande, när Mona kom ut ur rummet på psyket och gick ner till där de brukade ha barnen och satt där helt knäpp som hon är, då blev man fast och tyckte det var spännande så ett stort plus till det! 

Som vanligt är det Emily som för mig drar ner serien och gillar inte Maya's kusin (kommer inte ihåg namnet) han intresserar mig inte det minsta och jag har inget intresse för varken han eller hans förhållande med Jenna som dom försöker få igång, så himla lame av någon anledning, men hm, det kanske bara är jag.

Så ja, detta var ett bra avsnitt, Go Ella! Låt oss föra ihop henne med Steve haha de kanske får henne att bli lite mer soft och kanske förstår Aria och Ezras förhållande bättre? 

Serie säsongstarter - datum (Uppdaterad)

Tv-serier / Permalink / 0

Många undrar ju när alla serier som gått på sommarlovspaus nu kommer att börja igen och då ska jag ge er så många jag vet (datumen nedan är de datumen då de visas i USA så ni som streamar eller laddar ner kan räkna med en dag senare och sverige datumen har jag tyvärr ingen aning om)

The Walking Dead säsong 3 - 14 Oktober

How I met your mother säsong 8 - 24 September

The Big Bang Theory säsong 6 - 27 September

Criminal Minds säsong 8 - 26 September

Glee säsong 4 - 13 September

Supernatural säsong 8 - 3 Oktober

90210 säsong 5 - 8 Oktober

Gossip Girl säsong 6 - 8 Oktober

Hart of Dixie säsong 2 - 2 Oktober

Nikita säsong 3 - 19 Oktober

Arrow (seriepremiär) - 10 Oktober

America's next top model säsong 19 - 24 Augusti

Sarah Michelle Gellar och Freddie Prince Jr väntar sitt andra barn!

Kändisar / Permalink / 1
Åh mitt favorit par i hela världen ,nämligen Freddie Prince Jr och Sarah Michelle Gellar väntar nu sitt andra barn! För några år sedan fick de sitt första barn nämligen deras dotter Charlotte Grace, och nu väntar de en son!

"They are thrilled that Charlotte will have a little brother,They love their little girl more than anything in the world and know that love will only multiply." - säger en vän till familjen

Så ett stort grattis till de båda! och jag hoppas verkligen de kommer bli lyckliga med sin fina lilla familj :)

                          
Till top