Pretty Little Liars - 3x07, Crazy - Recension

Tv-serier / Permalink / 0

Denna veckans avsnitt av Pretty Little Liars gillade jag faktiskt! Nu för tiden har jag haft tendensen att tycka dom är lite sega men denna veckan var annorlunda, and I liked it!

Först tänkte jag bara nämna att jag älskar att Steve Talley är med och spelar Ella's (aria's mamma) date, det är någon som får mig att verkligen gilla honom och hans roll, ni kanske känner igen honom från bland annat två American Pie filmer! hehe, så den matchningen tyckte jag faktiskt om!

Sen gillade jag att avsnittet var spännande, när Mona kom ut ur rummet på psyket och gick ner till där de brukade ha barnen och satt där helt knäpp som hon är, då blev man fast och tyckte det var spännande så ett stort plus till det! 

Som vanligt är det Emily som för mig drar ner serien och gillar inte Maya's kusin (kommer inte ihåg namnet) han intresserar mig inte det minsta och jag har inget intresse för varken han eller hans förhållande med Jenna som dom försöker få igång, så himla lame av någon anledning, men hm, det kanske bara är jag.

Så ja, detta var ett bra avsnitt, Go Ella! Låt oss föra ihop henne med Steve haha de kanske får henne att bli lite mer soft och kanske förstår Aria och Ezras förhållande bättre? 
Till top